OVAN

POSAO: Danas se pripremate za nastupajuću nedelju. Ne možete da sačekate da pokažete svo svoje umeće.  LJUBAV:Postajete opsesivno ljubomorni, to guši partnera. ZDRAVLJE: Migrena.

BIK

POSAO: Postoji mogućnost za saradnju sa osobama iz inostranstva. Prihvatite ih iako sada ne deluju obećavajuće, na duge staze urodiće plodom.  LJUBAV:Imate podršku zvezda. Osvojite osobu koja vam se već duže vreme dopada.  ZDRAVLJE: Dosta dobro.

BLIZANCI

POSAO: Volite da sve odradite brzo i kako treba. Imaćete više vremena za odmor.  LJUBAV: Uživajte u mirnom danu u krugu porodice.   ZDRAVLJE: Blagi nazeb.   

RAK

POSAO: Budite ono što jeste, pa će svi biti zadovoljni. Ostavite najbolji deo sebe u poslu koji radite.   LJUBAV: Stalno se jadate kako vas partner ne voli. Shvatite da time opterećujete okolinu bespotrebno.  ZDRAVLJE : Hranite se umereno.

LAV

POSAO: Imate velike planove za budućnost. Ako želite da ih realizujete obratite se osobi u znaku Ovna ili Vodolije.  LJUBAV: Imate strastvenu vezu sa drugim Lavom.  ZDRAVLJE: Osetljivo grlo.

DEVICA

POSAO: Ne morate sve uvek da držite pod kontrolom. Budite dobar kolega pa podelite posao sa drugima.  LJUBAV: Shvatite da vaše stalano zapitkivanje vrši pritisak na partnera, koje mu nimalo ne prija.  ZDRAVLJE: Slabiji imunitet.

VAGA

POSAO: Postoji velika verovatnoća da napredujete, iako se vama za sada ne čini da postoji šansa za tako nešto.  LJUBAV: Danas vam prija društvo osobe u znaku Raka ili Vodolije.  ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

POSAO: Na poslovnom planu sve ide po ustaljenom redu. Monotonija vas ubija, željni ste promena naročito kada su finansije u pitanju.  LJUBAV: Doživećete šok danas, putem neke vesti. Niste sigurni kako da odreagujete.  ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC

POSAO: Za sada nema potrebe da se trošite previše. Danas je mirana dan.  LJUBAV: Zauzeti Strelčevi uživaju u porodičnoj sreći. Slobodni žele kontakt sa osobom iz davne prošlosti.  ZDRAVLJE: Upale, moguća temperatura.

JARAC

POSAO: Želite da napredujete po svaku cenu. Potreban vam je novac.  LJUBAV: Imate turobne misli u vezi svojih grešaka iz prošlosti.  ZDRAVLJE: Bol u kolenu.

VODOLIJA

POSAO: Predpostavljeni vam nameće svoju volju. To nećete da trpite. Vi ste veliki individualac.  LJUBAV: Idete iz afere u aferu, bez mnogo razmišljanja. Razmislite čemu to vodi.   ZDRAVLJE: Pazite se povreda.

RIBE

POSAO: Sanjate, maštate o velikim uspesima, dok se zadaci samo gomilaju. Bacite se na posao pa uspeh neće izostati.  LJUBAV: Toliko ste se upleli u lažima da vas je prosto sramota. Pitanje je da li je moguće sada nešto ispraviti.  ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Tekst: Lepa&Srećna