OVAN

POSAO: Pokušajte da se ne sukobljavate sa okolinom i da nađate unutrašnji mir. To vam nije jača strana, uspećete da prebrodite slabosti. LJUBAV: Suviše vatre svuda oko vas. Odlično se osećate jer vam upravo to prija. Ljubav sa drugim vatrenim sazvežđem, Strelac ili Lav. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BIK

POSAO: Mnogo ste vremena poveli u provodu i uživanju. Sada vam je potrebno da se vratite na pravi put. LJUBAV: Posao ide teško, zahteva puno truda, ali je zato daleko jednostavnije slobodne trenutke provesti sa nekim do koga vam je stalo. ZDRAVLJE: Partner je osetljiv na vaše reči.

BLIZANCI

POSAO: Planirate nove životne uslove. Ukoliko budete očekivali podršku sa strane, neka vas ne iznenadi njen izostanak.  LJUBAV: Potrebno je da se više angažujete na polju ljubavi, emocija. Živite dosta povučeno. To nije Blizanac. ZDRAVLJE: Nervi slabi, napetost konstantna.

RAK

POSAO: Treba biti manje ponosan a više zahtevan, kako biste lakše prolazili kroz život. Razmislite o tome.  LJUBAV: U emotivnom životu jeste zahtevni, čak preterujete. Opustite se. Nađite smiraj sa nekim ko je blag po naravi.  ZDRAVLJE: Mesec u Jarcu daće problem sa kostima.

LAV

POSAO: Nema vremena za gubljenje. Pošto ste toga svesni, ulažete dodatne napore kako biste izvukli maksimum iz trenutne situacije.  LJUBAV: Vodolija vrši atak na vašu ličnost. Zapravo, ovo je pozitivan aspekat. Ona samo želi da vi budete pored nje, uvek.  ZDRAVLJE: Čuvajte slabu tačku – kičma.

DEVICA

POSAO: S vremena na vreme koristite sitnu laž ili izgovor ukoliko želite da se sačuvate od onih koji vas zamaraju.  LJUBAV: Dozvolili ste da vam posao bude prioritet a ne ljubav. To nije svakako dobro. Menjajte to stanje. Prepustite se uživanju.  ZDRAVLJE: Bolovi u glavi. Opterećenje.

VAGA

POSAO: Odličan dan za novac, zaradu, dobitak, posao generalno. Oni koji su vam u ljubavi partneri dobri su i za poslovnu saradnju, Škorpija posebno.  LJUBAV: Okrenite se partneru ili novoj simpatiji ukoliko ste sami i slobodni. Vodolija, Škorpija i eventualno Lav imaju prednost nad ostalim znacima.  ZDRAVLJE: Respiratorni sistem osetljiv, disanje.

ŠKORPIJA

POSAO: Nalazite se u konfliktnoj situaciji. Umesto toga što okrivljujete druge, postarajte se da nađete svoj deo odgovornosti, kako biste prebrodili krizu.  LJUBAV: Nemate pravo da se ljutite na partnera jer ste upravo vi ta osoba koja odlučuje o svemu u vašoj zajednici.  ZDRAVLJE: Česti strahovi.

STRELAC

POSAO: Poželjno bi bilo dobro razmisliti pre nego što krenete u akciju. Još uvek niste u stanju da ostvarite neke zamisli.  LJUBAV: Pojačajte dozu realnosti, jer vas preterana očekivanja mogu dovesti u nezavidnu situaciju. To se odnosi na one Strelčeve u braku.  ZDRAVLJE: Noge su vam osetljive.

JARAC

POSAO: Želja za uspehom, priliv energije čine vas jakom i snažnom osobom. Bićete uspešni u poslu koji vodite. Veći priliv novca danas.  LJUBAV: Imate motiv da budete u vezi sa jednim Bikom. To će sve da se ostvari ako popustite, prilagodite se, okrenete iskrenosti.  ZDRAVLJE: Odlično.

VODOLIJA

POSAO: Imate napredak i veliko priznanje u onome što radite. Nastavite da budete inovator i drugačiji od sveta u čijem se okruženju nalazite.  LJUBAV: Nije dobro da se udubljujete u rasprave koje vode u porodične svađe. Vi ste osoba koja brzo plane i naljuti se odmah.   ZDRAVLJE: Dobro se osećate kada niste nervozni.

RIBE

POSAO: Nikako ne sarađujete sa negativcima, oni se lako prepoznaju. Ništa im ne valja, stalno su nezadovoljni.  LJUBAV: Sentimentalno ste raspoloženi, prijemljivi ne samo za tuđu patnju nego i za tuđe dobro raspoloženje. Stoga birajte vedre ljude, jer je to pravi lek za dušu.  ZDRAVLJE: Moguće nesanice.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna