Dnevni horoskop za 14. mart 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Mesec u Strelcu vas tera da budete ambiciozniji nego što jeste. Novac vam je u glavi pre svega. Smirite takav prejak stav. LJUBAV: Čim nešto mnogo želite, do toga teško dolazite. To se odnosi na ljubav i nastojanja da partner padne pod vašu dominaciju. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BIK

POSAO: Veliki potencijal za sve one koji se bave poslovima umetnosti. Dobra zarada na lepom, estetici, umetnosti. LJUBAV: Pošto se sa svojim postupcima nikako ne možete uskladi sa vašom burnom naravi - ili promenite partnera ili narav. Trenutno ste na pogrešnom putu. ZDRAVLJE: Preterana nervoza.

BLIZANCI

POSAO: Mislite da biste mogli na put. Odlično vreme za poslovno kretanje u popodnevnim satima. LJUBAV: Preosetljivi ste. Ukoliko ste žena onda se kloniti muške Škorpije, ako ste muški Blizanac onda stvarajte vezu sa Vagom. ZDRAVLJE: Promenite navike.

RAK

POSAO: Imate osećaj straha. Neko vas na radnom mestu ,,ugnjetava,,. Morate da menjate ili posao ili okruženje. LJUBAV: Slobodni Rakovi imaju zanimljiv susret sa Devicom ili Ovnom. Oni koji su u braku moraće da menjaju ceo svoj život jer nisu u dobrom odnosu sa pertnerom. ZDRAVLJE: Poboljšajte zdravlje vitaminima.

LAV

POSAO: Da li je Lav danas u krizi? Sve je moguće, mnogo nada, želja, obećanja može da pokvari vaš idealni plan. LJUBAV: Mnogo ljudi oko vas, ne uvlačite se u gužvu, pazite na okupljanja, nekoga ćete upoznati. Jedna Škorpija bi dala sve za susret sa Lavom. ZDRAVLJE: Virusi vladaju.

DEVICA

POSAO: Kontaktirate sa inostranstvom i to uspešno. Ukoliko vam se planovi u vezi sa tim i ne ostvare, bar ste pokušali. LJUBAV: Pošto ste stvaralački nadareni, ne dozvolite sebi taj luksuz da budete pasivni, već krenite u akciju. Pokažite svoje talente voljenoj osobi. ZDRAVLJE: Dobar energetski status.

VAGA

POSAO: Ako ste nalazite u atmosferi koja vas čini popustljivim onda ste na pravom putu da pogrešite. LJUBAV: Idalan dan za ljubav, zapravo strast. Šta ćete da učinite, ne znate ni sami. Da li da uđete u avanturu ili da ostanete mirni u vezi u kojoj ste? ZDRAVLJE: Zdrava hrana neophodna.

ŠKORPIJA

POSAO: Niste u stanju da primetite svoj deo odgovornosti u međuljudskim odnosima. Treba ih negovati kao omiljeni cvet. LJUBAV: Preterujete u svom sentimentu. Promenite pomalo ponašanje prema voljenoj osobi. Posesivnost je nešto što vas opterećuje. ZDRAVLJE: Ne razmišljate danas o lošim događajima iz prošlosti.

STRELAC

POSAO: Pravi ste preduzetnik, odličan početak dana. Očekujte mnogo pozitivnog danas. Novac vam je na računu do kraja dana. LJUBAV: Razmišljate na ispravan način, uspešno se boreći sa trenutnom situacijom. Blokirane emocije vas opterećuju, ali ste svesni toga da sve treba da krene na bolje. ZDRAVLJE: Jačajte psihu.

JARAC

POSAO: Sa Strelcima imate idealnu saradnju, jer ste slični. Ako ne poznajete nijednu osobu u tom znaku, krajnje je vreme da je upoznate. LJUBAV: Šanse su ispred vas. Da li ćete prepoznati ili se kolebati šta dalje u samoći? Odlučite kojim putem da idete, sami ili sa voljenom osobom. ZDRAVLJE: Jaki ste, teško da vas nešto pomeri.

VODOLIJA

POSAO: Potiskujete svoje talente. Krenite da se otvarate, biće vam finansijski bolje. Pomoć osobe koja je rođena u znaku Bika. LJUBAV: Verujte u svoje unutrašnje potencijale. ZDRAVLJE: Vlaga, hladnoća, promena temperature, sve vam smeta.

RIBE

POSAO: Reči i dela nisu isto - pređite na dela. Odlučili ste se za konkretnu akciju i veliko spremanje vlastitog života. LJUBAV: Nastavite tim tempom i uspećete u ljubavi. Neko vas čeka, ko je veran i okrenut emociji i porodici baš kao i vi. ZDRAVLJE: Osećaj bola u predelu želuca.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna