Dnevni horoskop za 12. mart 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Verovatno ste dugo bili naivna žrtva raznih špekulacija, pa vam je dozlogrdilo. Odlučili ste da i vi budete jači i drugačiji. LJUBAV: Sada postajete direktniji, impulsivniji. Sve kažete u lice šta treba. Ne štedite nikoga. ZDRAVLJE: Iscrpljeni ste. Čuvajte imuno sistem.

BIK

POSAO: Imate jasne ideje stavove, znate šta hoćete. To je dobro jer ćete tako od čestih promena stavova profitirati. LJUBAV: Samoća vam prija. Iako niste neko ko voli samoću ali sada se tako osećate. Nije strašno, proćiće taj osećaj. ZDRAVLJE: Moguća je kožna infekcija.

BLIZANCI

POSAO: Bolno je sve što danas preživljavate ali i korisno. Pokušajte da izvučete iz događaja lekciju za budućnost. Čuvajte novac. LJUBAV: Neke stvari su jasne vama i osobi pored vas. Ili ste prava ljubavna veza koja će da traje ili niste. Odlučite se konačno. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

RAK

POSAO: Bolje ste se osećali kad niste znali na čemu ste. Mogli ste da se nadate i maštate. Ovako, nečega se treba odreći, neke ljude staviti na pravo mesto. LJUBAV: Sklonost ka svađama i dramatičnim situacijama trenutno je evidentna. Partner je prema tome ravnodušan, ne shvata vas ozbiljno. ZDRAVLJE: Relaks pored vode, najbolje bazen ili šetnja pored reke.

LAV

POSAO: Blagi stres na poslu može da vas deprimira da uspete u onome što radite. Izdržite jer vas bolji dani čekaju. LJUBAV: Budite svesni i svojih slabosti. Niste svesni da možete biti ostavljeni. To bi vam teško palo. ZDRAVLJE: Problem sa stomakom postaje ozbiljan.

DEVICA

POSAO: Bez nervoze danas. Niste ni upola moćni kada se nervirate. Više optimizma pomaže. Važni sastanci vas čekaju. LJUBAV: Baš ste posvećeni vezi u kojoj ste. Imate svih izgleda da budete na dobrom putu za brak. Čuvajte tu ideju. ZDRAVLJE: Imunološki sistem slab.

VAGA

POSAO: Uspevate sve da završite na vreme. Imate mnogo poslova koje treba da pokrenete ali stižete. Moćni ste. LJUBAV: Usamljene Vage mogu upoznati osobu svoga života, ukoliko budu, kao po običaju, društvene. Koristite svoj neodoljiv osmeh. ZDRAVLJE: Dobro se osećate zahvaljujući vašem duhu .

ŠKORPIJA

POSAO: Funkcionišete po sistemu vruće - hladno. Na momenat vam sve izgleda jednostavno, problem gotovo da i ne postoji, da bi vas uskoro uhvatila panika. LJUBAV: Napokon ostvarujete ono o čemu ste dugo maštali. Jedna Vodolija je pored vas, vi ste zbog toga polaskani. ZDRAVLJE: Prehlade česte vas opterećuju i blokiraju.

STRELAC

POSAO: Napunite baterije za predstojeće dane. Nije dobro da se danas upuštate u neke nove projekte. Ima vremena za to. LJUBAV: Bolji ste na ovom polju. Imate više sreće, pomirenje i oproštaj predstoji. Iskoristite ovaj dan da što bolje provedete u društvu. ZDRAVLJE: Zubi osetljivi.

JARAC

POSAO: Brinete o novcu. Iako ste veoma ambiciozni, težite napredovanju i prestižu, moraćete da izaberete bolje partnere sa kojima radite. Nisu dovoljno snažni za vas. LJUBAV: Situacija je bolja. Morate da se okrenete što više izlascima. To će vam popraviti raspoloženje. ZDRAVLJE: Odmarajte se više, potrebno vam je.

VODOLIJA

POSAO: Menjate često stav o poslu i zaposlenju, volite inovacije. Ali danas se potrudite da budete u dobrom odnosu sa kolegama. LJUBAV: Na početku ste veze. Da li je to stara veza ili neka nova, kako god, bolje je ovako. Sagledajte dobro šta je ispred i iza vas. ZDRAVLJE: Glava slaba tačka.

RIBE

POSAO: Važna je ozbiljnost. Morate da se dobro organizujete ako želite poslovni uspeh. Nikako se ne prepuštajte slučaju. LJUBAV: Dosta flertujete. Imaćete dosta prilika za razna poznanstva. A od vašeg stava zavisi koliko ćete biti spremni da se upustite u nešto ozbiljnije. ZDRAVLJE: Aktivirajte se fizički.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna