OVAN

POSAO: Osećate snažnu potrebu da dominirate na poslu i u svom poslovnom okruženju. Ponekad ste naporni i teški. LJUBAV: Imate snagu da se borite sa izazovima i izuzetnu stvaralačku moć. Ne navaljujte na partnera silom ako želite da doživite lepe trenutke. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

BIK

POSAO: Iskoristite pravi trenutak da ostvarite poslovnu ideju, nema sumnje da ćete uspeti. Pošto sreća obično ide u kompletu sa ambicijom. LJUBAV: Pod uslovom da ste usamljeni, izlazite što više i družite se. Momenat za novu ljubav upravo je nastupio. ZDRAVLJE: Brinete o svojim hormonima.

BLIZANCI

POSAO: Pošto posedujete pojačane mentalne sposobnosti, izbeći ćete opasnost od prevare. Zbog toga sve što treba da uradite je da proveravate rizične ponude. LJUBAV: Slobodne trenutke provodite baveći se stvarima koje volite. Tako ćete najbolje da se snađete u društvu. Strelci su dobitna kombinacija. ZDRAVLJE: Nervoza vas baš opterećuje.

RAK

POSAO: Kratak predah koristite da napunite baterije, jer su pred vama novi životni okršaji. Imaćete posla preko glave, opterećeni ste. LJUBAV: Trenutno su prijatelji i ljubav zaslužni za stanje sreće i lepog izgleda. To je lepo čuti, a i videti vas. ZDRAVLJE: Problem sa žuči, slezinom.

LAV

POSAO: Vodite računa o tome da ne istrošite sve adute i dalje ste pod utiskom izvesnih događaja. Niste se nadali da će stvari krenuti dobro. Zbog toga pazite na odluke. LJUBAV: Imate vremena za sve, pa i za ljubav. Širite je na sve strane u tolikoj meri da ste postali pravi rasipnik. ZDRAVLJE: Dosta dobro, čuvajte zdravlje.

DEVICA

POSAO: Nervoza je prateće osećanje. Pokušajte da na nju ne obraćate pažnju, već se okrenete poslu i stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. LJUBAV: Budite tolerantniji, ne precenjujte svoje mogućnosti. Dovoljno ste zavodljivi da možete da se izborite za svoje mesto pod suncem. ZDRAVLJE: Čuvajte kičmu.

VAGA

POSAO: Pred vama je uspešan dan. Osećate se dobro i želite da takvo stanje podelite sa najbližima. LJUBAV: Pošto pripadate jednom od najnesebičnijih astroloških znakova, umete da delite i dobro i zlo sa okolinom. Posebno ste uspešni u ljubavi. ZDRAVLJE: Manji problem sa migrenom.

ŠKORPIJA

POSAO: Vaša samouverenost i vaše samozadovoljstvo smeta okolini i svim saradnicima na poslu. Pokušajte da se spustite na zemlju. LJUBAV: Pravite sami sebi problem u braku. Konkurencija nije dobra već dopunjavanje. Ono što vi ne znate druga strana zna. ZDRAVLJE: Radiklano menjajte stil života.

STRELAC

POSAO: Period lakoće i optimizma smenjuje se sa nezadovoljstvom i kompleksima. Prikrivate lažnu sliku koju o sebi stvarate pred drugima. LJUBAV: Posao ne sme da oseti vaše slabosti, ali zato porodica može. Ona je odličan ventil za pražnjenje. Čuvajte svoj dom, kuću. ZDRAVLJE: Nervoza.

JARAC

POSAO: Posao vam je najvažniji baš danas. Imate priliku da zaradite više nego vam treba. LJUBAV: Emotivno držite sve u svojim rukama. Posebno vas raduje činjenica da ste uspeli da stavite pod kontrolu sebe. To je u čitavoj stvari bilo najteže. ZDRAVLJE: Srce i kičma osetljivi.

VODOLIJA

POSAO: Brzoplete odluke se ne smeju desiti. Trebalo bi da radite sa nekim iz zemljanog sazvežđa. Oni mogu da vas usmere. LJUBAV: Niste oduševljeni da partner dominira. Ali kada je to neki Lav ili Strelac onda sigurno imate razloga da ih poslušate. ZDRAVLJE: Dosta dobro ukoliko obratite pažnju na telesnu težinu.

RIBE

POSAO: Ribe biznismeni mogu očekivati poslovni uspeh. Još ukoliko se bave trgovinom, turizmom, ugostiteljstvom. Biće povoljnih aranžmana, novca. Sve u granici zdravstvenih mera. LJUBAV: Dobar dan za tajne veze. Ali ništa posebno i trajnije. Ovo je više neki takoreći prolazni dan. ZDRAVLJE: Loš stomak, metabolizam.

 Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković.

Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna