Dnevni horoskop za 10. februar 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Zarada kroz komunikaciju, prihodi koji dolaze iz susednog mesta ili države. Povoljno za one koji se bave trgovinom i telekomunikacijama. LJUBAV: Voljena osoba vam popravlja raspoloženje. Flert sa Blizancem ili Vagom. ZDRAVLJE: Mogli biste da probate neke nove tehnike disanja radi smirenja.

BIK

POSAO: Imate utisak da vas neko iskorišćava ili sumnjate u namere ljudi kojima ste okruženi. Proverite sve na vreme. LJUBAV: Zauzeta osoba se trudi da vas impresionira. Inače se držite svojih principa, ali danas vam je dosadno, pa ćete mu pružiti priliku.ZDRAVLJE: Problemi sa alergijama.

BLIZANCI

POSAO: Promena planova u zadnji čas. Dan je povoljan za one koji rade sa decom ili mlađim ljudima. LJUBAV: Niste baš zadovoljni prethodnim dešavanjima, pa zato dajete šansu novom kandidatu. Ako ste u braku, partner će predložiti zajednički put. ZDRAVLJE: Možda vam se pogoršao vid.

RAK

POSAO: Sabrali ste sve utiske, pa idete u akciju. Nećete sve probleme rešiti danas, ali ćete bar definisati granice. LJUBAV: Stara ljubav zaborava nema! To je tako sa svim Rakovima. Ipak se ne nadajte previše, možda je samo u prolazu… ZDRAVLJE: Bolovi u kičmi i donjem delu leđa.

LAV

POSAO: Potpuno ste neusaglašeni sa okolinom. Jedino ako ste na visokom položaju možete imati dobar dan. LJUBAV: Zbunili ste i sebe i partnera. U vama su se probudile neke tuge kojih niste bili svesni. Svako ima pravo na slabosti, čak i Lav. ZDRAVLJE: Uradite neophodne analize.

DEVICA

POSAO: Fortuna u vašem drugom polju može da donese povoljne okolnosti da ostvarite neku manju zaradu. Velika očekivanja ostavite za neki drugi dan. LJUBAV: Novo poznanstvo će vas potpuno zaslepeti! Bićete opijeni i prepustićete se, pa šta bude… ZDRAVLJE: Nizak pritisak i problemi sa zubima.

VAGA

POSAO: Povoljan dan za odnose sa inostranstvom. Nema nekih novosti danas, iako ste ih možda očekivali. LJUBAV: Postali ste nestrpljivi. Dok na nekog čekate, druga prilika se može ukazati u svakodnevnom okruženju. ZDRAVLJE: Danas imate dosta energije, preporučuju vam se lagane vežbe ili ples.

ŠKORPIJA

POSAO: Ne možete da podnesete da zavisite od tuđeg novca. Povoljna prilika za dodatnu zaradu ili honorarni posao “sa strane”. LJUBAV: Vaš partner menja mišljenje non-stop, ili preuzmite inicijativu ili produžite dalje. Nikako da čekate previše. ZDRAVLJE: Problemi sa očnim pritiskom.

STRELAC

POSAO: Neko od podređenih vam može nešto zameriti ili vam ukazati na neki realan problem. Niko ne zna da sada stvari nisu u vašim rukama. LJUBAV: Preuzimate inicijativu sa osobom sa kojom osećate intelektualnu povezanost, iako do sada niste imali flert… Prijatna noć na vidiku. ZDRAVLJE: Malo ste nervozni. Problem sa probavom.

JARAC

POSAO: Razmišljate o tome da pronađete dodatni posao. Potreban vam je novac. Možda biste sve to i stigli, kada bi dan trajao 48 sati. LJUBAV: Mogući nesporazumi sa voljenom osobom. Nemate baš iste ciljeve. Ovan može da vam predstavlja konkurenciju. ZDRAVLJE: Bez većih problema danas.

VODOLIJA

POSAO: Racionalno ste došli do nekih zaključaka. Popravićete sami svoju situaciju. Najuspešniji ćete biti u trgovini, komunikacijama, pisanju i radu sa ljudima. LJUBAV: Imate elana, osećate se podmlađeno, pa vam ne smeta što treba da trčite na par strana danas. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RIBE

POSAO: Danas ćete obaviti neki posao veoma uspešno. Iako okolina nije verovala, uspeli ste da se izvučete iz velikih problema!LJUBAV: Manji problemi sa ukućanima. Situirana osoba želi sa vama više od prijateljstva. ZDRAVLJE: Loš izbor namirnica dovodi do zdravstvenih problema.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna