Dnevni horoskop za 29. januar 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Možda ćete dobar posao ugovoriti na nekom koktelu, partiju, skupu.LJUBAV: Oni koji su sami imaju sreću da se upoznaju sa osobom koja je puna nekih novih i pomalo neobičnih ideja. ZDRAVLJE: Osetljiva jetra.

BIK

POSAO: Sposobni ste da podignete posao kao niko drugi od znakova u zodijaku. LJUBAV: Ljubav je za vas pesma. Slobodan Bik ima susret sa jednom Vagom.ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI

POSAO: Često prenosite neraspoloženje iz doma u svet posla. To nikako ne radite u daljim terminima, jer gubite od svoje kreativnosti. LJUBAV: Neraspoloženje u braku raste. Smirite strasti, prepirke. Dobri dani stižu. ZDRAVLJE: Idete napred, bez obzira na okolnosti.

RAK

POSAO: Iako ste znak koji voli familiju, više volite da radite sami, zbog novca. LJUBAV: Možda je dobro da se zaljubite u neki vatreni znak poput Ovna, da vam podigne raspoloženje i energiju. ZDRAVLJE: Imate dobro raspoloženje.

LAV

POSAO: Poslovno dobra komunikacija na svim nivoima. Posebno dobar poslovni dan danas, iskoristite ga. LJUBAV: Slobodni Lav želi da se zaljubi. Ali preterana želja može isto tako jako brzo da se ugasi.ZDRAVLJE: Pojačana nervoza.

DEVICA

POSAO: Diplomata ste. Pokušavate da ne mislite samo na novac. LJUBAV: Partner vas podržava u svemu što radite. Ne može bez vas i vaših saveta. ZDRAVLJE: Osećate se umorno od preteranog rada.

VAGA

POSAO: Dominanto pristupate poslu koji vas čeka. Vaše ideje su urodile plodom i radite sve sa puno elana. LJUBAV: Zadovoljstvo vas je obuzelo i malo vas razmazilo. Raspoloženi ste za dobru večeru, a partner je glavni kuvar. ZDRAVLJE: Sve je pod kontrolom.

ŠKORPIJA

POSAO: Posao ide tokom koji ste vi odredili. Unutrašnji talenti dolaze na videlo i to želite da iskoristite. LJUBAV: Slobodne Škorpije žele samo slobodu. Nisu raspoloženi za bilo kakvo vezivanje.ZDRAVLJE: Manji unos hrane se preporučuje, i dosta tečnosti.

STRELAC

POSAO: Pomoć stiže preko prijatelja. Niste raspoloženi za rad. Odlažete posao što duže. LJUBAV: Noćni provod, društvo, zabava, daće pravu priliku da se pozabavite i nekim novim poznanstvom. ZDRAVLJE: Previše cigareta i alkohola utiču na vaš loš san.

JARAC

POSAO: Na poslu se preporučuje da sačuvate hladnokrvnost. Ovo posebno važi za dame. LJUBAV: Emocije su poprilično uzburkane. Niste sigurni šta osećate. ZDRAVLJE: Hormoni rade snažno. Razdražljivost.

VODOLIJA

POSAO:  Zarada je dobra, napredujete. Zadovoljni ste i ne želite ništa da menjate. LJUBAV: Vaša seksualnost je u porastu. Partner to oseća i prihvata je. ZDRAVLJE: Preporučuje se detoksikacija na svim nivoima, fižičkom i mentalnom.

RIBE

POSAO: Uspostavljate potrebnu ravnotežu na radnom mestu.LJUBAV: Komunikacija sa partnerom je dobra. Fleksibilno ponašanje svima odgovara. ZDRAVLJE: Preporučuje se inhalacija prirodnim preparatima.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna