Dnevni horoskop za 20. januar 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Potrebno je pažljivo isplanirati radne sate i ekonomisati svojim snagama. Tako ćete biti efikasniji.LJUBAV: Jedan poziv mogao bi vam doneti veoma lepo poznanstvo, kasnije možda i nešto više. ZDRAVLJE: Brinite o svom zdravlju.

BIK

POSAO: Pred vama su neke nove mogućnosti. Odgovori na ranije postavljena pitanja stižu. LJUBAV: Želja da budete sa osobom koja vam se dopada sve je realnija. Kako ste već neko vreme čekali, prilika je da se to ostvari.ZDRAVLJE: Budite blizu ljudi, jer tako dopunjujete pozitivnu energiju. Manje stege, opterećenja.

BLIZANCI

POSAO: Oni koji imaju da rešavaju pitanje nekretnine ili kupuju, prodaju, izdaju lokal ili poslovni prostor, moraju da se obrate advokatu. LJUBAV: Imate sumnje u svojoj ljubavnoj vezi. Verovatno je ponestalo emocije ili iskrene priče, poradite na tome. ZDRAVLJE: Imate problem sa telesnom težinom, radite vežbe.

RAK

POSAO: Zaradićete dosta. Mnogi Rakovi očekuju novo zaposlenje. LJUBAV: Oni koji duži period imaju problem u braku ili vezi mogu od srede da očekuju bolji tretman od strane partnera. ZDRAVLJE: Čuvajte stomak, grlo, manje konzumirajte hladnu vodu.

LAV

POSAO: S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete šta sve možete, ali s druge strane o nekim temama biće pametnije ćutati. LJUBAV:  Kad biste malo spustili loptu, sve bi bilo mnogo lakše za vas i osobu pored vas, posebno ako ste u braku. ZDRAVLJE: Manje nervoze, psiha osetljiva.

DEVICA

POSAO: Verovatno ćete imati veću kontrolu i nadgledanje, ali ćete imati snage da prevaziđete te poglede i uticaje. LJUBAV: Jedan Rak vas obožava, a Strelac želi strast. Možda se na kraju opredelite za konvencionalnog Jarca. ZDRAVLJE: Zdravstveno ste dosta dobro.

VAGA

POSAO: Nova pravila igre postoje i sad postupate po njima. Prihvatite nove izazove i nosite se s njima. LJUBAV: Partner je pomalo nepodnošljiv, zapravo ne razume vas, morate da ukažete više poverenja, posebno ako je partner vodeni ili vatreni znak. ZDRAVLJE:
Problem sa očima ili bolovi u donjem delu kičme.

ŠKORPIJA

POSAO: Previše tajni, predrasuda, nepoverenja. Potrebno je da imate više vere u sebe i vaše saradnike. LJUBAV: Jako je dobro biti na nekom odmoru ili kraćem vikendu, gde ćete sigurno produbiti emocije.ZDRAVLJE: Muči vas nervoza, mada ste u potpunosti dobro.

STRELAC

POSAO: Ukoliko budete slušali unutrašnji glas, postoji šansa da zaradite. Ponekad ste preterano otvoreni i drugi vam kradu ideje.
LJUBAV: Oni koji su u braku mogu da računaju na dobru zajedničku zabavu sa partnerom. ZDRAVLJE: Morate da povedete računa o bolovima u kostima, ramenu.

JARAC

POSAO: Možete biti na nekoj promociji koja će vam pružiti dobru saradnju sa uticajnim osobama u poslu koji radite. LJUBAV: Ukoliko ste u braku ili vezi, partner ima neograničeno poverenje u vas i vi ćete već to opravdati nekim lepim gestom, poklonom, na primer. ZDRAVLJE: Morate obratiti pažnju na telesnu težinu.

VODOLIJA

POSAO: Znanje i veštinu morate otkriti sami. Svest o sebi i svojim kvalitetima vas može koštati u životu. LJUBAV: Oni koji su sami ili usamljeni, jer kažemo da su Vodolije znak više usamljen nego sam, mogu očekivati prijatnu promenu i poznanstvo sa nekim iz vodenog sazvežđa, na primer Ribe. ZDRAVLJE: Osećate se pomalo neraspoloženim ili istrošenim.

RIBE

POSAO: Mladi i ambiciozni ljudi podižu adrenalin, kreativnost. Volite da radite u takvom okruženju. LJUBAV: Vreme se menja, kako na nebu, tako i u vašem srcu. Osoba u vatrenom znaku će biti neko ko vam je potreban i ko vas razume. ZDRAVLJE: Potrebno je paziti na lekove koje uzimate.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna