Dnevni horoskop za 23. decembar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Važno je da za jednog Ovna izbijaju nove profesionalne prilike. Više poslovnih putovanja. LJUBAV: Više ljubavi i strasti vam donosi ovaj dan. Strast doživljavate sa Jarčevima ili Vagama. Mada, udvaranje jednog Lava ne smete propustiti. ZDRAVLJE: Osećate se jako dobro.

BIK

POSAO: Povoljan dan za posao. Danas ste praktični, dobri sa saradnicima, pa će vas verovatno i nebo pogledati. LJUBAV: Emotivno slobodni Bikovi moraju da imaju bolji stav o ljubavi i samim emocijama. Često ste rigidni prema sebi i osobi koju upoznate. ZDRAVLJE: Možete ponovo imati problem sa plućima.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas uspešan dan. Sigurni ste u svoje kvalitete i u ono što radite. Verovatno će vam neko predložiti saradnju. LJUBAV: Intima vam je bitna večeras. Imate tajnu koju nikako niko ne sme da sazna. Skloni ste aferama. ZDRAVLJE: U dobroj ste fizičkoj formi.

RAK

POSAO: Ako nastavite sa idejama i poslom koji radite, biće sigurno uspeha. Novac vam stiže preko poslova firmi sa severa Evrope. LJUBAV: Morate da verujete više svojim osećanjima. Partner se ponaša detinjasto. Oslobodite se te veze ako vam ne prija. ZDRAVLJE: Posetite specijalistu. Problem sa kožom ili kostima.

LAV

POSAO: Privlači vas politički rad. Vrlo ste elokventni i stabilni u stavovima koje imate. Želite da privučete mnogo saradnika. LJUBAV:  Lav koji je sam biće zanesen jednom Devicom. Verovatno ona na vas utiče najpozitivnije moguće. ZDRAVLJE: Morate da rešavate svoje zdravstvene probleme, ukoliko ih imate.

DEVICA

POSAO: Ono što vas dalje očekuje su dobri poslovni poduhvati, ugovori, i pre svega dobra zarada. LJUBAV: Vaša uloga ljubavnika je uspešna. Sa kim god da napravite susret, udvaranje, bićete obožavani. ZDRAVLJE: Nemate većih problema.

VAGA

POSAO: Verovatno ćete i vi morati da se dodatno edukujete. Zbog toga morate da nabavite dobru literaturu, knjige koje će vam pomoći da se uzdignete. LJUBAV: Moraćete i partnera da povedete za ruku, pa zajedno da nešto novo naučite. Biće zanimljivo, kao i uvek u vašem društvu. ZDRAVLJE: Ništa vam za sada ne fali.

ŠKORPIJA

POSAO: Pospremite sve što imate na radnom mestu i krenite dalje. Dosadno vam je da budete u okruženju ljudi koji nisu optimisti. LJUBAV: Emotivno ste vezani za jednu lucidnu Vodoliju. Neće vam biti lako da se stabilizujete. ZDRAVLJE: Problem sa bešikom ili bubrezima.

STRELAC

POSAO: Možete biti zadovoljni, pod uslovom da se bavite poslom, profesijom, koja vam daje sigurnost. Nemate stres ili neku dodatnu nervozu koja vam kvari energiju. LJUBAV: Mislite još uvek na jednu Vagu koja se ponaša prilično nestabilno. Čas vas nervira,
čas vam je zanimljiva. ZDRAVLJE: Čuvajte se hladnog vremena. Kukovi osetljivi.

JARAC

POSAO: Čuvajte novac. Lako ćete trošiti. LJUBAV: Potrebna vam je emotivna stabilnost, možda vam se neka stara ljubav javi. ZDRAVLJE: Problem sa stomakom zbog preterane nervoze.

VODOLIJA

POSAO: Samo posao može da vam pomogne da se stabilizujete. Morate sve sami da radite jer ste vi ipak najbolji u svemu. Nemate konkurenciju. LJUBAV: Zabeležite sve želje voljene osobe. Idu novogodišnji praznici, dotle ćete verovatno sve zaboraviti. Čisto kao podsetnik. ZDRAVLJE: Pozabavite se kilogramima.

RIBE

POSAO: Dobro ste organizovani. Imate energiju koja pokreće druge. Zadivljujuće. Održavajte nivo strpljenja i istrajnosti. LJUBAV: Emotivno je važno da niste sami. Imate ljubav sa Vagom ili Vodolijom i to je sasvim dovoljno da budete srećni. ZDRAVLJE: Možete biti pod tenzijom zbog preteranog rada. Više sna.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna