Dnevni horoskop za 28. oktobar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Inostrani saradnici vam stižu. Moguća duga saradnja. LJUBAV: Imate puno obožavalaca danas. Gde god da prođete svi se okreću za vama. Odlično se snalazite. ZDRAVLJE: Šetajte.

BIK

POSAO: Poslovni sastanci znaju biti naporni, ali vi ih vodite odlično. LJUBAV: Oni koji su u vezi osećaju se prijatno, nema nervoze, niti bilo kakve napetosti. ZDRAVLJE: Dobar trening leči.

BLIZANCI

POSAO: Svi koji se bave uslugama mogu imati uspeha. Saradnja sa inostranstvom. LJUBAV: Želite harmoniju u svom domu, trudite se da radite na tome. Rezultat mora biti pozitivan. ZDRAVLJE: Danas se dobro osećate.

RAK

POSAO: Ne dozvolite da neko iskoristi vašu dobrotu. Postavite granice dokle idete. LJUBAV: Susret sa Strelcem može biti vrlo zanimljiv. Nemojte se povlačiti, opustite se. ZDRAVLJE: Imuni sistem je u padu, nadoknadite nedostatak vitamina samo sveže ceđenim sokovima.

LAV

POSAO: Imate velike poslovne apetite, pa ćete dobar deo posla ostaviti za narednu sedmicu. LJUBAV: Potrebno vam je više ljubavi i pažnje. Partner je ponekad nesmotren ili ne razmišlja šta govori. ZDRAVLJE: Osetljivi ste kroz stomak i nerv želuca.

DEVICA

POSAO: Bićete euforični tokom dana. Veliko usmerenje posla vam je na polju nekretnina, ako se bavite tom delatnošću. LJUBAV: Device koje imaju miran emotivan život potražiće neku vrstu zabave ili flerta sa raskalašnim Lavom ili Blizancima. ZDRAVLJE: Opterećeni ste i samim tim vaše zdravlje trpi.

VAGA

POSAO: Bićete raspoloženi i srećni tokom dana. Saradnja sa Bikom, Blizancima, Ovnom. LJUBAV: Pomirenje sa voljenom osobom vas čini zadovoljnim. Partner pokazuje sreću, veliku ljubav i zadovoljstvo. ZDRAVLJE: Voda je vaš iscelitelj.

ŠKORPIJA

POSAO: Sigurnost imate. Prvo verujte sebi pa drugima, slaganje sa vodenim znakovima. LJUBAV: Emotivno vam je potrebno da imate osećaj dominacije. Nije potrebno da preterujete u svojim zahtevima. Partner se oseća ugroženo. ZDRAVLJE: Stanje stresa zbog preterivanja u poslu može ponovo da se vrati.

STRELAC

POSAO: Razapeti ste između posla i vašeg privatnog života. Saradnja sa Devicom ili Bikom uspešna. LJUBAV: Ne bi bilo dobro da imate euforične napade, jer tako remetite svoj emotivni balans. ZDRAVLJE: Koristite usluge spa centra.

JARAC

POSAO: Poslovno ste opterećeni jer težite perfekcionizmu. Imate mogućnost da zablistate na nekom skupu, seminaru. LJUBAV: Susret sa osobom koja je starija od vas, verovatno je u vezi ili braku. ZDRAVLJE: Jarac mora da pazi na prehladu, upalu.

VODOLIJA

POSAO: Volite nove trendove, da budete drugačiji od drugih. To vam donosi novac. LJUBAV:  Imate dobar dan za ljubav i druženje, dobar odnos sa svim vazdušnim znakovima, Vodolija, Blizanci, Vaga. ZDRAVLJE: Potrebno je da se opuštate uz vežbe relaksacije.

RIBE

POSAO: Novac vam stiže preko poslova vezanih za hemiju, tečnosti, industriju, estetiku - ukoliko ste umetnička duša. LJUBAV: Raspoloženi ste za udvaranje. Ako ste muškarac Ribe, sviđa vam se jedna žena Ovan puna dinamike. ZDRAVLJE: Problem sa respiracijom pluća.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna