Dnevni horoskop za 1. oktobar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Verujete u sebe i svoju unutrašnju snagu i pronicljivost. Ukoliko imate važan sastanak sa inostranim partnerima, dajte svoj predlog, biće uvažen. LJUBAV: Emotivno želite da budete u ozbiljnoj vezi, ukoliko ste sami i slobodni. ZDRAVLJE: Drugi upravljaju vašim emocijama.

BIK

POSAO: Niste neko ko može da se spremi brzo za novi početak. Pomoć tražite u brzim znacima poput Blizanaca, Vage, Vodolije. LJUBAV: Dobar dan za one koji žele da menjaju svog partnera i njegove stavove. ZDRAVLJE: Dosta ste nervozni.

BLIZANCI

POSAO: Potrebno je da iskoristite nove ideje koje vam se pružaju. Vi ste osoba koja može da uradi sve. LJUBAV: U ljubavi ste pravi zavodnik, erotiku stavljate ispred svega. ZDRAVLJE: Raspoloženi ste ali više se krećite.

RAK

POSAO: Mislite o svemu. Obaveze primate uvek olako. Teško ih sprovodite u delo ali ipak završite sve što treba. LJUBAV: Skloni ste da flertujete previše ponekad iako imate potrebu za stalnim partnerom. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

LAV

POSAO: Da li ste svesni da će neko drugi uzeti vaše mesto, ako ste previše zatvoreni i egoistični. LJUBAV: Uživajte u noćnim izlascima ili otputujte negde gde vam je veći mir od stalnog mesta boravka. ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani.

DEVICA

POSAO: Imate dobru energiju ukoliko radite poslove vezane za usluge. Ne razmišljate o novcu previše. LJUBAV: Potrebno vam je da imate sigurnost, razumevanje sa partnerom, dobar odnos sa Vagom. ZDRAVLJE: Potreban vam je sport, kretanje.

VAGA

POSAO: Brzopletost vas dovodi u neprijatnu situaciju što vam donosi dodatne probleme. LJUBAV: Emocije su proradile, vi im se prepuštate. ZDRAVLJE: Pozitivna energija vam danas dobro služi.

ŠKORPIJA

POSAO: Buran dan, puno novih ideja koje treba obraditi i postaviti na mesto. Neki žele da se posebno istaknu. LJUBAV: Želite slobodu, pomalo ste buntovni u ispoljavanju svojih želja. ZDRAVLJE: Mirno spavajte.

STRELAC

POSAO: Imate moć da ubedite druge da su vaše ideje one prave i da bi trebalo biti prihvaćene bez pogovora. LJUBAV: Intelekt je ispred emocija danas. Ko ne shvata gore po njega. ZDRAVLJE: Masaža je potrebna.

JARAC

POSAO: Može se desiti da dođe do rascepa između vaših ličnih ciljeva i onog što se uradili za druge. LJUBAV: Otuđili ste se. Svi se druže a vi tražite vaša četri zida i da vas niko ne zove. Niste raspoloženi za trivijalne stvari. ZDRAVLJE: Nervoza.

VODOLIJA

POSAO: Počeo je novi dan a vi ste izneli nekonvencionalne ideje. Ipak ste uvek ispred drugih. Ne očajavajte, vi ste napredan tip. LJUBAV: Super se osećate i tražite od partnera da vas iznenadi, kao i uvek nekom fiks idejom. ZDRAVLJE: Čuvaj te se povreda.

RIBE

POSAO: Impulsivini ste, žustri. Saradnici su iznenađeni. Ne znaju šta da očekuju od vas. LJUBAV: Želite promenu na emotivnom planu. Ne prihvatajte previše k srcu. ZDRAVLJE: Visok pritisak.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE  OVDE

Izvor: Lepa&Srećna