Dnevni horoskop za 3. septembar 2022. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Ovan druge dekade ima potrebu da menja posao. Ne slušajte ničije savete, verujte sebi. Dovoljno ste odlučni. LJUBAV: Budite optimista, izlazak na večeru može vam podići raspoloženje. ZDRAVLJE: Optimistično se osećate, to vas čini zdravim.

BIK

POSAO: Glasno nastupate. Izbegnite konflikt sa osobom u znaku Škorpije. Novac ne očekujte tokom dana. LJUBAV: Ljubav je u vazduhu. Vaša je zasluga što toliko dugo traje veza u kojoj ste. ZDRAVLJE: Opušteni ste.

BLIZANCI

POSAO: Loš odnos sa svima koji su u vašem okruženju. Nemojte toliko da se suprotstavljate kolegama. Pokvarićete saradnju sa inostranim partnerima. LJUBAV: Puni ste zadovoljstva. Ovo je jedan od lepših dana u mesecu. ZDRAVLJE: Upala grla.

RAK

POSAO: Danas ste lenji, nekako bi vam više prijalo da ste sada na odmoru. Opustite se, jer još uvek nisu veliki zadaci pred vama. LJUBAV: Okrenuti ste domu i porodici, sve vam je bolje i lepše među najbližima. Harmonija u emotivnim odnosima je već dugo prisutna. ZDRAVLJE: Problem sa varenjem.

LAV

POSAO: Postajete svesni svojih slabosti. Često okrivljujete druge. Nije dobro da tako radite jer gubite kredibilitet među kolegama. Razmislite dobro o svom ponašanju. LJUBAV: Ljubav vam je pomalo daleka u današnjem danu. Mislite na novac. ZDRAVLJE: Visok pritisak.

DEVICA

POSAO: Vi se nervirate zbog sitnica. Rešavajte bitnije stvari od tih detalja koji vas iscrpljuju. Novac vam stiže preko znaka Vodolije i Lava. LJUBAV: Putovanje sa partnerom je odloženo i to vas čini tužnim. ZDRAVLJE: Sami sebi pravite nervozu.

VAGA

POSAO: Dobra komunikacija sa poslovnim partnerima daje vam više samopouzdanja. Možete da namirišete veliki poslovni uspeh. LJUBAV: Na trenutak emocije će biti poljuljane, ali srećom partner će vas umiriti velikom pažnjom koju će da usmeri na vas u kasnim satima. ZDRAVLJE: Nizak pritisak.

ŠKORPIJA

POSAO: Individualnost danas uzima maha. Borite se sa kulama i gradovima i nikog ne zovete u pomoć. LJUBAV: Preuzeli ste igru. Sada ste vi glavni i to otvoreno pokazujete. Ovakva oholost može da se završi lomom - i to Vašim. ZDRAVLJE: Bolovi u leđima.

STRELAC

POSAO: Puno energije koju želite da podelite sa saradnicima. Imate mnogo podrške na radnom mestu zbog urođenog optimizma. LJUBAV: Partnerski odnosi su danas na zavidnom nivou. Prisutna su davanja. Izuzetna komunikacija na kojoj vam mnogi zavide. ZDRAVLJE: Povremeni bolovi u kičmi.

JARAC

POSAO: Birate ljude sa kojima želite da radite. Nemojte da budete preterano izbirljivi jer se na kraju može dogoditi da ostanete bez ičije pomoći. LJUBAV: Promenite partnera, to je bar sada najlakše. ZDRAVLJE: Osećate težinu u grudima. Proverite pritisak.

VODOLIJA

POSAO: Skloni ste da stvorite radnu atmosferu koja je naporna za druge. Ono što druge izluđuje, vas čini potpuno ravnodušnim. Budite i dalje jaki. LJUBAV: Volite situacije u ljubavi koje su pune iznenađenja. Svaka monotonija i ustaljenost vas uznemiruje. ZDRAVLJE: Pazite da ne uganete zglob.

RIBE

POSAO: Veća količina novca je u igri, ali nije vam na dohvat ruke. Trebalo bi da promenite taktiku pa ćete i vi ugrabiti svoje “parče kolača”. LJUBAV: Brinete o svemu, pa i o partneru koji je neraspoložen. Oboje ste se udaljili zbog preterane količine posla. ZDRAVLJE: Problem sa vidom.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite YouTube kanal Astrolog Darka Cvetković. Svima dobro poznata sa televizije i iz novina. Sa preko 30 godina iskustva. Svoje izuzetno znanje usavršila je i za oblasti kristaloterapije, tumačenja snova, rituala sa viskom kao i izuzetnim tehnikama uklanjanja negativne energije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Lepa&Srećna