OVAN

POSAO: Izrazite svoje veštine na neki neobičan kreativan način. Posebno dobar dan za sve koji se bave umetnošću.  LJUBAV: Vaš partner očekuje veliku romatiku od vas i treba da to odradite na pravi način. ZDRAVLJE: Čuvajte se.

BIK

POSAO: Vi imate mogućnost da uradite manju kontrolu nad svojim zaposlenima ukoliko ste u privatnom sektoru. LJUBAV: Imate dobar brak i dobru vezu. Oni koji su sami imaju priliku da se upoznaju sa osobom koja je po svojoj prirodi kreativna. ZDRAVLJE: Ne razmišljate trenutno o tome.

BLIZANCI

POSAO: Nečekajte da vam se desi nešto neplanirano, čudo..Svakako ste predisponirani za uspeh. LJUBAV: Oslonite se na staru ljubav. Ako ste u braku moguć flert sa Škorpijom. ZDRAVLJE: Dobro se osećate. 

RAK

POSAO: Kontrolišite svoje ciljeve, uspećete u svom radu. LJUBAV: Moguća ljubav na kraćem putu. ZDRAVLJE: Vitamini su vam potrebni.

LAV

POSAO: Uspeh vam dolazi iz dobrih priprema. Imate šanse za veći novac. LJUBAV: Odlično se osećate u svojoj koži bez obzira da li ste ili niste u vezi. ZDRAVLJE: Potrebna vam je kondicija. 

DEVICA

POSAO: Ne volite da vam se stvari nameću. Sposobni ste sami da organizujete sve. LJUBAV: Javite se na poziv jednom Biku. Nije loše da budete i na net komunikaciji. ZDRAVLJE:Glavobolja.

VAGA

POSAO: Obratite pažnju na informacije koje dobijate. Neke su netačne vezane za vaš posao. LJUBAV: Partner se krije od vas. Plaši se vaše snage. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

ŠKORPIJA

POSAO: Poslovno morate da budete više usmereni na saradnju sa drugima. LJUBAV: Po svaku cenu želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada. ZDRAVLJE: Pritisak.

STRELAC

POSAO: Potrebno da budete maksimalno angažovani. Nekada i grešite ali teško to prihvatate. LJUBAV: Imate velike erotske apetite. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

JARAC

POSAO: Dobar dan za novac. Strpljenje se isplatilo. Imate odlične poslovne poteze. LJUBAV: Ako želite da živite slobodnije najbolji znakovi su vam za to Vodolija i Strelac. ZDRAVLJE: Mislite na odmor.

VODOLIJA

POSAO: Bolji aspekti za posao koji očekujete iz inostranstva. LJUBAV: Imate susret sa osobom koja se bavi ekonomijom, bankarstvom, ima svoju firmu. ZDRAVLJE: Potreban vam je san.

RIBE

POSAO: Mislite na ulaganje u nove projekte, što u principu nije loše. LJUBAV: Dobijate emociju od osobe koja vam se duži period divi. ZDRAVLJE: Dobro.

Za još saveta u vezi sa astrologijom i numerologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte... posetite . 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

https://invite.viber.com/?g2=AQASAu8Or5dgU03lmsR4MAy4FQXfPE1Aa2DLO8%2BqYeY5zKhHrNNMJ7%2BhGgL6taId