Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RITUAL MLADOG MESECA ZA SREĆU U NAREDNIH POLA GODINE: kako da privučete pozitivne promene

  Izvor: Shutterstock

Mlad Mesec uvek donosi početak, a kada je u pitanju znak Device, to je početak jedne dobre analize svega onoga što nas očekuje u narednom periodu.

Potrebno je u ove dane očistiti “svoje dvorište, očistiti “svoju kuću” iznutra, očistiti i izbaciti sve ono što nam je ostalo iz prethodnog perioda. Važno je sagledati šta je ono što nam je najbitnije i šta je naša suština.

Devica kao znak od nas sada traži da se dobro postavimo prema sebi i da ne štedimo sebe u smislu odvajanja od bilo kakvih stvari i ljudi, ali i emotivnih odnosa koji nas truju i koji nas blokiraju.

Bilo bi dobro da si sve vidljivo predočite. Uzmite jedan papir i olovku te napišete svoj šestomesečni plan, odnosno šta je sve to što planirate u narednih pola godine kada su u pitanju posao, zdravlje i ljubav.

Kada si postavite sve te stavke crno na belom, bitno je da se ne vraćate mislima na prošlost i da sve probleme iz prošlosti posmatrate kao deo svog životnog iskustva. Jednostavno zatvorite vrata prošlosti!

U ovom periodu je na snazi veoma jaka energija koja se odnosi na zemljane znakove. Stoga je veoma važno da sada što više vremena provodite napolju i dišete svež vazduh, kao i da što više unosite tečnosti i da obratite pažnju na redovno i kvalitetno spavanje.

Pošto je Devica znak koji vlada svakodnevnim životom i svim onim stvarima i obavezama koje činimo uglavnom nerado, potrebno je svakodnevni život obogatiti i pronaći po jednu pozitivnu misao za svaki dan.

Najvažniji savet za ovaj mlad Mesec je da pročistite svoju dušu, ali i da pročistite odnose u kojima jeste i u koje možda uđete u narednih šest meseci.

Savet:  Svakog dana u naredne dve nedelje zapišite na list neku pozitivnu poruku, svoju želju, pozitivnu emociju, nameru ili lepu misao. Ovaj mali pano sreće učiniće da svakogd dana podsetite sebe koliko zapravo imamo sreće u životu, samo je sve manje primećujemo.

Prilagođeno sa: Astro portal

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije