Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA PUN MESEC U RIBAMA: Lav konačno vraća mir, Ribe rizikuju konflikt s partnerom

  Izvor: Shutterstock

Ovaj Mesec je dosta osetljiv, nerealan, maštovit, intuitivan, spreman da čeka a da pri tom mu ni njemu samom nije jasno šta čeka.

Veliki uticaj će imati na Ribe, Device, Strelčeve i Blizance.

Ovaj pun Mesec može dati lažnu sliku pa ono što nam se čini dobrim može biti obrnuto.

Kako će Mesec praviti sekstil sa Uranom, a Sunce trigon sa Uranom, onda su neminovne su neke iznenadne promene.

Neke mistične poruke i neka saznanja se dešavaju pa će biti potrebno da ispravno shvatite poruku. Uran u aspektu nam može doneti spas u određenom momentu.

Zatim Venera iz Raka pravi kvadrat sa Marsom i opoziciju sa Saturnom, Plutonom i Jupiterom što nam donosi da sredimo neke stvari u svom životu da se suočimo sa njima i promenimo na bolje.

Zahvaljujući aspektu Sunca sa Uranom, možete napraviti selekciju i odbaciti neke stvari koje vas zbunjuju i prave zbrku u životu jer ovaj aspekt daje hrabrost, spremnost na rizik i avanturu.

Ovaj pun Mesec sigurno će vam dati pravi osećaj i intuiciju iz dubine duše - poslušajte je.
Direktna opozicija Saturna i Venere može doneti pojedinim osobama veliku tugu, razočaranje, depresiju, razdvajanje sa partnerom a i nezadovoljstvo poslom i zaradom.

Kako je Mars uključen u sve i aspektuje Vagu, onda će mnogi problemi biti rešavani putem ugovora parnica i diplomatski što iziskuje dosta vremena.

Mnoge osobe mogu dobiti poruke preko snova dok pojedine mogu biti dezorijentisane i ispunjene neodređenim strahovima.

KAKO ĆE OVAJ PUN MESEC UTICATI NA POJEDINAČNE ZNAKOVE?


OVAN

Ovaj Mesečev sjaj može obasjati i ohrabriti vašu intuiciju pa možete razrešiti neki težak životni problem ili dobiti uvid koji će vam u tome pomoći. Intuicija vam može pokazati smernice i otvoriti put.

Pojedini Ovnovi mogu doći do svog zacrtanog cilja, dok neki žele da se povuku i izoluju da bi napunili baterije i opustili se.

Ne smete dozvoliti da uđete u konflikte sa porodicom jer, vidite, oni jedva čekaju da im više posvetite pažnje.

BIK

Vi definitivno treba da slušate svoju intuiciju i obratite pažnju na snove koji vam iz duboke podsvesti šalju signale.

U ovom periodu sigurno možete videti i osetiti da li ste na pravom putu.

Sada bi trebali da uspostavite harmoniju sa unutrašnjiom potrebom za samorazvojom i mirnijim okruženjem.

Da biste bili srećni, vama je zaista bitno da ste u harmoniji sa vašom porodicom i prijateljima pa se za to i potrudite.

Mnogi Bikovi mogu dobiti novac koji su zaradili.

BLIZANCI

Kod vas bi se mogao desiti neki novi početak na profesionalnom planu.

Pitanje karijere dolazi do izražaja i poslove pronalazite kroz neke nove ideje.

Budite odmereni i pažljivi prema drugima jer ste sada u centru pažnje pa da vam ne bude nešto zamereno.

Moguć je iznenadni posao ili pomoć od nekoga da biste uspeli na poslu. Moguće je takmičenje sa nekim u poslu i uspehu ko je bolji.

Ne budite sebični već humani i velikodušni.

RAK

Kako je Mesec vaš vladar, sada će pojačati sve vaše emocije.

Dobijate inspiraciju i snagu da usrećite nekoga do koga vam je stalo.

Pojedini Rakovi su previše zauzeti poslom pa su se udaljili od partnera koji se oseća usamljeno i udaljeno.

Zato više vremena posvetite partneru i pokažite razumevanje.

Potrebno je sve dobro isplanirati da bi vaše želje i ciljevi bili ispunjeni jer se, u suprotnom, neće realizovati. Sve je moguće kada pratite svoju intuiciju i usmeravate akcije prema njoj.

LAV

Vi treba da pojačate komunikaciju sa okruženjem da biste povratili veru i nadu koja vam otvara put finansija i daje veću sigurnost. Sada vam je potrebna tuđa podrška pa je ne odbijajte.

Pojedini Lavovi mogu kroz intimne odnose sa partnerom povratiti mir i sigurnost. Svakako je potreban balans kada su strasti u pitanju i materijalno da se zna šta je vaše a šta od partnera.

Ako planirate kredit ili neku pozajmicu, dobro promislite kako će teći vraćanje. Izbegavajte impulsivnost prema partneru, porodici i okruženju.

DEVICA

Ovaj pun Mesec utiče na polje partnera kako poslovnih tako i emotivnih. Moguće je da imate manju zaradu zbog posla koji radite. Pojedine Device mogu da budu nesrećne jer im partner pruža malo ljubavi i pažnje.

Neki pripadnici znaka, naprotiv, mogu da poboljšaju svoju finansijsku i intimnu stranu života.

Da biste bili sigurni u poslovno partnerstvo, treba sklopiti ugovor naročito ako su neki veliki ciljevi u pitanju. Budite oprezni i ne ulažite veliki novac.

VAGA

Vi možete konačno shvatiti koliko je loše kad potiskujete emocije i konačno počnete da pričate na tu temu.

Ovaj pun Mesec ih pokreće. Neke porodične situacije stoje vam na putu da zasijate na poslovnom planu. Svakako je potrebno strpljenje sa partnerom.

Ovaj pun Mesec se dešava u polju rada i zdravlja pa možete naći ili unaprediti posao i ojačati zdravlje. Potrebno je da ojačate mentalni sklop i da ne shvatate jake reči iz okruženja lično jer vam je baš to često kamen spoticanja.

ŠKORPIJA

Na vas ovaj pun Mesec deluje pozitivno - ojačava intuiciju i kroz snove dobijate neko rešenje za neke životne prepreke. Svakako da je naglašena kreativnost pa se možete pokrenuti i izneti svoje talente na videlo.

Iako je za neke pripadnike znaka period težak, sada možete očekivati malo veći optimizam i nadu u rešenje nekih stvari.

Ako ste vi ugađali partneru deci, prijateljima, okruženju, sada je vreme da sve to i osetite od njih. Moguće su velike strasti ili promene na ljubavnom polju.

STRELAC

Više se oslonite na intuiciju posebno kada je partner u pitanju.

Ovaj pun Mesec se dešava u vašem polju porodice pa mir i potrebnu sigurnost potražite u porodici. Pojedini Strelci mogu ući u Brak ili Vezu da žive zajedno.

Neke osobe sada mogu imati iskušenja kada su ljubavi u pitanju. Moguća su i preseljenja i zasnivanja porodice, kao i dobijanje nasleđa od porodice.

JARAC

Kod vas su naglašeni neki ugovori ili komunikacija pa, ako ste zaboravili da nekog pozovete, morate dati sve od sebe da to ispravite jer niste bili ažurni.

Bitno je da komunicirate sa neposrednim okruženjem a filozofija i veći ciljevi neka sačekaju.

Mogući su odlasci na kraći put i druženje sa rodbinom i komšijama.

Pojedine osobe mogu imati problema na poslu dok neke traže način da ojačaju zdravlje.

VODOLIJA

Vaš izgubljeni optimizam možete povratiti kroz komunikaciju i neku novu životnu filozofiju. Sve što je vezano za finansije i vašu intimu u poslednjih par nedelja su bile u fokusu.

Neka sve ostane iza vas a vi se usmerite na sebe i svoje potrebe. Pažljivo birajte ono što vas najviše čini srećnim.

Ako imate decu, ulažite u njih. Kako su vam finansije bitne a nemate dovoljno možete dobro izračunat da li vam se isplati kredit ili pozajmica.

RIBE

Kod vas se dešava ovaj pun Mesec i izaziva sve veću empatiju prema bližnjima. Otud velika želja da im pomognete i izađete u susret njihovim potrebama.

Za pojedine stvari se treba potruditi i, kako je sreća u vašoj blizini, sad je važno da je prepoznate.

Vreme je i da se malo usmerite na sebe a ne da stalno druge zadovoljavate. Možda i partner treba da, sa svojim zahtevima, malo sačeka.

To ne znači da ga ignorišete. Pojedine Ribe mogu imati i konflikte sa partnerom pa bi bilo dobro da ga saslušate da biste mogli da na pravi način odreagujete.

Astrolog: Željka Knežević

Povezane vesti

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije