Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIKEND HOROSKOP DO 20. JULA 2020: kada je najbolji dan za duboki odmor

  Izvor: Foto: Shutterstock

Horoskop za petak, 17. jul, obeležiće Mesec u znaku Blizanaca, pa nas ispunjava radoznalost i podstiče potreba da što više stvari saznajemo.

Petak je pravi ženski dan. Obe ženske planete, Mesec i Venera su u konjunkciji u Blizancima. Ovo je lepa, nežna, ženska energija. Pravi dan za žensko druženje i razgovor. 

Zajednička kupovina sa dragom prijateljicom bi bio dobar izbor. Druženje i zabava će mnogima ulepšati ovaj dan. Za sve one koji imaju decu ovo je lep dan koji možete da provedete sa svojom decom u nekoj zajedničkoj, kreativnoj igri.

Igra je najbolji način za učenje, kada na jedan zabavan, dečiji način prenosite ozbiljnu poruku.

Imamo dosta inspiracije, rado komuniciramo, spremni smo da nastupamo razumno i logično.

Venera i Saturn mogu da donesu i malo emocionalne rezerve, naročito krajem dana kada ćemo se možda previše prepustiti nekim crnim mislima. 

U subotu, 16. jula,  Mesec ulazi u svoj znak Rak.

Posle dosta gužvi, druženja i zabave mnogi Rakovi će poželeti da ovaj dan provedu u krugu svoje porodice pored svojih voljenih. Vreme je za duboki odmor i dobar san.

Oni koji su u petak legli s crnim mislima, mogu se u tom raspoloženju i probuditi u subotu ujutru. 

Uhvatiće ih zabrinutost, a razloge nalaze bilo na emocionalnom, bilo na finansijskom planu. 

Nije nemoguće da se otkrije neki neprijatan detalj o važnoj osobi ili odnosu koji nam puno znači. Međutim, ne treba da nas udalje sitne prepreke, pokažite strpljenje. 

Neki će provesti dosta vremena pitajući se da li da se drže starih, oprobanih rešenja ili da ipak pokušaju sa nekom novom varijantom. 

U nedelju, 19. jula, Mesec je u znaku Raka.

Čekajući mlad Mesec, treba da se malo primirimo  i da se podsetimo proteklih događaja i lekcija koje smo naučili.

Ne počinjite ništa važno, pokažite prema svima razumevanje i toleranciju.

Ipak, ovo može biti i za mnoge  dinamičan dan.  Mesec u kvadratu sa jakim Marsom mnoge može da pokrene na akciju da sređuju svoj dom.

Svaki kvadrat je bolje „potrošiti“ tako što ćemo uposliti svoje mišiće, nego da se svađamo sa ukućanima. Kada već ne možemo da putujemo onda je ovo idealno da duge, letnje dane iskoristimo za sređivanje, renoviranje, rušenje svega starog i izgradnju nečeg novog i lepšeg. Kako će Mesec imati sekstil sa Uranom i Merkurom genijalnih ideja će biti na pretek! 

Ovo je ujedno i najbolji znak da će mnogi u ovoj nedelji svoju senku prihvatiti i integrisati, što samo znači da će imati više energije i bolje zdravlje.

Prilagođeno sa: Profesionalna astrologija

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije