Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. JUL 2020. GODINE NAJAVLJUJE PODRŠKU LJUBAVI: 3 znaka kojima će zvezde doneti romansu

Autor glisicjasmina
Autor glisicjasmina
Izvor: Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće Jupiter koji je retrogradan i pod vladavinom Saturna postaje nemoralan i gazi mnoga pravila. 

Mesec će praviti trigon sa Saturnom što nam donosi odgovornost, neki vid sigurnosti i bitnih stvari pa sve to možete očekivati danas.

Zatim Mesec menja znak i ulazi u Blizance gde će doneti opuštenost pa ipak pazite da neke poslove sagledate racionalno i shvatite ozbiljno. I dalje traje opozicija Sunce Pluton pa treba izbegavati sve što je nemoralno i što se protivi zakonskim propisima. Treba da izbegavate i ljude koji se bave sumnjivim poslovima. Dan može biti nabijen nervozom sa dosta brige čak ako i nemate pravi razlog za to.

Kako opšta situacija nije dobra, ljudi su napeti i nervozni što ni malo nije naivno. Pokušajte malo da se umirite.

Emotivno zbog nervoze mogu da se dešavaju nepredviđena dešavanja pa je i tu potrebno da budemo strpljivi i mirni.

Novčana situacija je dosta solidna ali treba da je koristite mudro i da strpljivo sačekate bolje finansijske prilike, piše astrolog Željka Knežević

Ipak, zbog Meseca koji pravi trigon sa Saturnom i ulazi u znak Blizanaca, ovaj dan je pogodan za planiranja, razgovore, poslovne pregovore, piše astrolog Igor Pavluković.

Nije povoljan trenutak za realizaciju planova i dogovora, već više za razmatranje mogućnosti. Umećete da se snađete u situacijama na koje budete nailazili i u odnosima sa ljudima.

Efikasno ćete obavljati planirane zadatke, bićete komunikativni, dobro organizovani i uspešni u pregovorima i oblastima prodaje i saobraćaja. Osećaćete pojačanu potrebu za kretanjem i usavršavanjem poslovnih i drugih veština.

Umećete da se postavite adekvatno u većini situacija i da sebe izbacite u prvi plan na pozitivan način.

Na polju ljubavi ćete umeti da pružite podršku voljenoj osobi i imaćete dovoljno vremena i pažnje za partnera.

Pojačaće se vaše strasti i imaćete ideje kako da vašu vezu postavite na viši nivo. Vaš partner će prihvatiti vaše predloge sa radošću.

Svetski astrolozi izdvajaju 3 znaka za koji je povoljna situacija!

Ovan dobija pomoć Saturna i zahvaljujući njemu može da privuče osobu koja je već bila na putu odlaska.

Najvažnije je da onaj "glasić" u glavi koji vam šapuće negativne misli ućutkate što pre. Usamljeni će danas dobiti važnu poruku.

Blizanci imaju podršku Venere. Romantična planeta podstaći će vašeg partnera da vas prati u svim planovima. Zato slobodno možete da otkrijete svoje najveće ambicije i duboko skrivene želje.

Lav otvara romantično polje zahvaljujući Saturnu koji usporava karijernu trku. Zato će konačno imati dovoljno vremena i energije za romantični sastanak iznenađenja.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije