Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEDELJNI HOROSKOP DAN PO DAN OD 13. DO 19. JULA 2020: evo kad ne treba da planirate nikakve važne akcije

  Izvor: Foto: Shutterstock

PONEDELJAK 13.  jul  je dan Meseca.

Mesec je u Ovnu i pravi kvadrat sa Suncem iz Raka što se zove poslednja četvrt pa nije preporučljivo da se radi i započinje ništa novo već se završavaju započete stvari.

Zatim Mesec će praviti kvadrate sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom što nam može biti malo napornije i teže za sve što počnemo da radimo.

Mnoge stvari se mogu uraditi polovično ili će od nas zahtevati neki vid prilagođavanja. Moguće su prepreke u platnim prometima usled nedostatka finansija.

Mogući su i pritisci od nadređenih osoba ili da se stvore neke okolnosti koje prosto koče stvari da se završe.

Neki dugoročni projekti i planovi sada nemaju podršku pa se ne nervirajte prosto su takve trenutne situacije. Mnoge osobe sa ovim aspektom mogu imati i emotivnih poteškoća i napetosti.

Usled turbulentnog dana na kraju Mesec prelazi u Bika pa bi tenzija mogla malo da splasne i da vam da malo odmora i opuštanja.

UTORAK 14.  jul  je dan Marsa

Mars tranzitira kroz Ovna i svoje sedište gde priprema borbu bez kompromisa. Odvažnost, dominantnost, hrabrost i dinamičnost će biti među masama.  

Mesec će praviti sekstil sa Merkurom što nam daje da lakše radimo i obavljamo svakodnevne obaveze.

Dobra komunikacija, saradnja sa drugima i lepe razmene emocija, razumevanje je aktivno i uspešno.

Zatim manje povoljan aspekt je Sunce u opoziciji sa Jupiterom pa pojedine osobe mogu imati problema sa nadređenima ili nekim osobama koje su na položaju pa čak ako su i sami na položaju predstoje problemi.

Sada se ne može realizovati podrška ako je očekujete takođe nisu dobri ugovori ili neki sporazumi koji mogu da vas odvedu u gubitak. Sada nikakvi partnerski odnosi nisu dobri pa se možete udaljiti od partnera usled neslaganja. Izbegavajte veće troškove.

Zatim Mesec pravi konjukciju sa Uranom pa se mogu javiti ideje kako da rešite neke stvari, ali ipak pazite da ne uradite nešto što je ishitreno i nepromišljeno.

Nigde ne žurite sa idejama koje dobijate već polako sve razmotrite.

Povezane vesti

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije