Dnevni horoskop za 2. jul 2020. godine obeležiće ulazak Saturna u znak Jarca, kao i Mesec u Strelcu!

Jarac uživa u vrlo povoljnom danu, jer se konačno neko uverava koliko naporno radite i koliko to daje doprinos.

Ljubavne veze građene na otvorenoj komunikaciji i odanosti danas doživljavaju vrhunac.

Strelac uživa podršku Meseca, pa će sve glavne potrebe biti zadovoljene.

Strast je u usponu. Što više dajete, to više i dobijate od partnera.

Ribe imaju izvesna ograničenja na ljubavnom planu, ali pokazaće se da su emocije jače od svih barijera.

Najvažnije je da budete ono što jeste, jer tako imate najviše uspeha i u prijateljskim i u poslovnim relacijama.

Saturn se retrogradnim hodom vraća u Jarca gde će biti retrogradan do 29. septembra i onda kreće direktno do 17. decembra 2020g pa ulazi u Vodoliju i više se ne vraća u Jarca, piše astrolog Željka Knežević.

Za vreme ovog tranzita možemo imati neku reorganizaciju, ispravljanje greški, renoviranja, popravke.

Mnoge stvari se vraćaju iz prošlosti pa sada traže da se više obrati pažnja na najsitnije detalje. Sve treba polako i sistematično da se radi bez nekih polovičnih brzanja.

Znači od nas se zahteva da bi dobili dobre rezultate i da ne budemo na gubitku da polako i istrajno uradimo i razradimo sve planove do detalje.

Zatim Mesec pravi sekstil sa Saturnom što možemo imati osećaj kako da se postavimo ili rešimo neke stvari. U nastavku Mesec ulazi u optimističnog i veselog Strelca pa kako će praviti trigon sa Marsom motivacija i pokretačka energija je na zavidnom nivou. Veliki polet volja želja da se sve pokrene uradi završi.

I kako vreme odmiče Mesec će praviti opoziciju sa Venerom iz Blizanaca što trebamo biti oprezni na emotivnom polju odnosima uopšte, usled neslaganja i suprotnih mišljenja od vaših partnera kako u ljubavi tako i na poslu pa budimo oprezni da ne dođe do svađe i konflikta.

Mnoge osobe će danas jedva čekati da završe posao jer im je već svega dosta.

Pojedine senzitivne osobe mogu osećati jake Sunčeve magnetne oluje što ih čini da su pod pritiskom pa usled toga može doći i do problema sa komunikacijom.

Emotivno najbolje da ostanemo gde smo i ne pravimo nikakve planove ili odluke. Novčana situacija usled retro Saturna pojedine osobe mogu dobiti neki stari dug ili ako dugujete da vam se potražuje. Generalno gledano dobar deo dana je dosta težak i vraća nas u prošlost kako akcijama tako i mislima.

Saturn se retrogradno vraća u znak Jarca. Mesec pravi sekstil sa Saturnom, ulazi u znak Strelca i pravi trigon sa Marsom i opoziciju sa Venerom, piše astrolog Igor Pavluković.

Bićete snalažljivi i prilagodljivi u obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Svemu ćete pristupati planski, organizovano, savesno i bićete spremni da preuzmete više odgovornosti. Najviše od svega ćete biti sistematični.

Vaša ambicioznost će postati pojačana i pružiće vam se povoljne mogućnosti da započnete realizaciju jednog velikog i dugoročnog projekta.

Vaši promišljeni potezi će vam pomoći da učvrstite vaše društvene i poslovne pozicije.

Povremeno ćete nailaziti na neočekivane smetnje u bavljenju trenutnim aktivnostima, što će vas pomalo usporavati, pa je važno da ne činite ništa naglo i nepromišljeno.

U odnosima sa voljenom osobom će vam nedostajati emocionalna toplina, ali će biti pojačana vaša privrženost i rešenost da se posvetite ostvarivanju zajedničkih ciljeva.