Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. JUL 2020. GODINE: 3 znaka imaju šanse za obnovu ljubavi, novi susret i uspeh na poslu

Autor glisicjasmina
Autor glisicjasmina
Izvor: Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop za 1. jul 2020. godine obeležiće konjukcija Sunce - Merkur!

Najjaču podršku dobiće znak Raka u čijem se okrilju događa ovaj aspekt. Zato, dragi Rakovi, danas nemate razloga za brigu kakvi god da vas izazovi čekaju. 

Jedino što treba da podsetite sami sebe jeste da ne možete ugoditi svima. 

Rođeni u znaku Lava dobijaju snažan radni impuls, neki od njih čak i novu ulogu na poslu. 

Nemojte sumnjati u sebe, imate dovoljno i snage i moći i sposobnosti.

Povezane vesti

Usamljeni Lavovi imaju razloga da se raduju, samo jedan pogled može promeniti njihovu ljubavnu situaciju. 

Škorpiji se otvara mogućnost da obnovi staru ljubav. Potrebno je da se napravi atmosfera iz starih dana, isplanira zajednički kraći put ili pođe stazama lepih uspomena. 

Sreda je inače dan Merkura i kako je on retrogradan u Raku i pravi sekstil sa Uranom iz Bika, savetuje se da danas uradite ono što vam je duže vremena čekalo, piše astrolog Željka Knežević.

Ništa novo sa ovim aspektom ne bi bilo dobro pokretati ako ne morate jer je Merkur retrogradan do 12 jula.

U nastavku Sunce je u konjukciji sa retro Merkurom pa nam i to ukazuje da sve od ranije što je bilo na čekanju sada uradimo jer je jedinstvena prilika. Ovaj aspekt je dobar da jasnije sagledate svoje greške ili loše poteze koje ste ranije povukli pa ih sada ispravite i rešite stvari u pozitivnom smislu brže i bolje.

Povezane vesti

Zatim Sunce pravi sekstil sa Uranom što je odlično za sve koji traže šansu da ispolje svoje kvalitete. Ako se potrudite, ovaj aspekt vam moće doneti iznenadni uspeh i uspon u oblasti koju radite. Zatim Mesec pravi trigon sa Neptunom što je čista intuicija i sekstil sa Jupiterom i Plutonom pa su rukovanja finansijama jako dobri, prilagođavanje i emotivno snalaženje.

Emotivno ovo je jedan od boljih dana pa možete sa vašim partnerom planirati, razmenjivati emocije i uživati u danu.

Novčana situacija je dosta dobra dok pametni i hrabri mogu imati još bolje mogućnosti. Generalno gledano dan je dosta povoljan za ljubav, posao, finansije i boravak u prirodi - po mogućnosti.

Imaćete priliv novih ideja koje bi bilo mudro da zapišete i kasnije pristupite njihovoj razradi jer vam mogu doneti dosta korisnog i dobitke. Bićete uspešni u svemu što zahteva brzo nalaženje rešenja i brzo razmišljanje. Intelektualni poslovi će vam ići od ruke. Takođe ćete biti vrlo vešti u pregovorima, komunikaciji, saobraćaju i organizovanju predstojećih događaja.

Obratite pažnju na ono što vam je pravilo smetnje prethodnih dana i prisetite se u čemu ste najčešće pravili greške. Bićete u mogućnosti da shvatite gde ste i kako sami sebe ometali i postaće vam jasnije kako da to više ne činite i kako da svoje sposobnosti poboljšate, kako da preciznije i bolje opažate važne situacije.

Povezane vesti

Pružiće vam se mogućnost da započnete sa ispravljanjem nečega što niste obavili kako ste planirali, a isto tako ćete uvideti i neke sopstvene nedostatke i dobićete motivaciju da učinite nešto kako biste nadomestili to.

Bar jednu od brojnih ideja ćete uspeti da isprobate i uspešno primenite u praksi, što će vam olakšati da brže i efikasnije ostvarite ono što ste planirali. Vaši lični kvaliteti će doći do boljeg izražaja, a vaše emotivno stanje će se stabilizovati. U odnosima sa voljenom osobom ćete poboljšati komunikaciju.

Ako ste imali nekakvih nesuglasica u protekom periodu, naći ćete načina da se dogovorite oko onoga gde niste mogli da se razumete. To će poboljšati vašu vezu. Imaćete bolji osećaj šta je vašem partneru potrebno za sreću, piše astrolog Igor Pavluković

OSOBINE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije