U četvrtak 25. juna 2020. godine Venera kreće prema napred s 5′ Blizanaca.

U moru retrogradnih planeta, Venera će prva iskoraknuti prema napred, a naše srce će napokon jasnije videti.

Moguće je da će nam biti potrebno još neko vreme i da treba da budemo strpljivi dok Merkur ne krene prema napred, a to će biti 12. jula jer je on vladar ove Venere, a trenutno se kreće retrogradno.

Znači ako ste od 12. maja do 25. juna bili u nekoj nedefiniranoj ili nejasnoj situaciji, izvesne su dve opcije. Ili ćete ju napokon prihvatiti ili ćete dobiti nove informacije vezane za tu temu.

Ono što se dogodilo u navedenom periodu, sada će se početi dodatno rasplitati i razjašnjavati. Povlačenje iz odnosa, ljubavne igrice, prekidi, ili pak novi odnosi, sve će to biti na udaru promena.

Na primer, ako ste upoznali nekog novog i krenuli u odnos, zavesa se pomera i vi jasnije vidite ko stoji preko puta vas i kuda bi taj odnos mogao ići dalje.

PageBreak

Ako ste prekinuli odnos ili bili ostavljeni, počeće da vam se slaže razbacani mozaik događaja. Moguće je da vam se ta osoba javi ili shvatite da li je taj raskid konačan ili ima šanse za popravak.

Vid vašeg srca će se poboljšati, jasnije ćete videti sve svoje odnose, lakše doći do rešenja.

Dolazi vreme raščišćavanja. Budu li obe strane spremne na razgovor i ulaganje u odnos, vaša ljubavna priča dobiće srećan epilog.

Stare razmirice sada ustupaju mesto saradnji, iskrenoj komunikaciji i prijatnijoj atmosferi u odnosu. Ali ako jedna strana ne želi popravni ispit, verovatno je da ćete morati prihvatiti kraj.

Sada sve polako napreduje i postaje jasnije. Napuštamo neka stara i nejasna mesta. Budi se nova ljubavna energija.

Obratite pažnju na dane oko 28. i 29. juna kada se Venera vraća na 21′, dakle na mesto sa kojeg je krenula unazad.

Ti dani donose nove informacije, zaključak, više jasnoće vezano uz temu s kojom ste se bavili od 13. maja do 25. juna. To će biti dani konačnog razrešenja.

Astrolog: Suzana Ban / Astrosvaštara