Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA POMRAČENJE SUNCA - 21. JUN 2020: šta treba da uradite da biste skinuli teret sa duše

  Izvor: Foto: Shutterstock

Ispratili smo pomračenje Meseca 5. juna, a sada nas očekuje pomračenje Sunca u Raku.

Promene je nemoguće zaustaviti.

Pomračenje će se dogoditi 21. juna, u 8 sati i 42 minuta, neposredno nakon ulaska u letnje pomračenje i sledom toga period je energetski prilično nabijeno i potentno.

Posebna je i dubinski bi mogla promeniti neke delove naših života. Odvija se na početnom stepenu Raka u inkonjukciji sa Saturnom i u tome je njenu posebnost.

Početni stepen znaka, zajedno sa poslednjim stepenom znaka spada u red onih koji nisu najprijatnije. Sugeriše novi početak, osećamo dah novog života. Treba se pokrenuti napred, a nismo sasvim sigurni u kojem smeru.

Potom se okrećemo unazad jer shvatamo da postoji još neki "nered" koji smo ostavili iza sebe, a koji treba pospremiti kako bismo krenuli dalje.

Pomračenje se odvija u blizini Mesečevih čvorova.

U narednim mesecima očekuju nas sudbinski događaji.

Možda smo "dužni karmi", trebamo raspetljati neke čvorove, nešto podmiriti, nečeg se odreći, nešto okončati. Proglasiti kraj. A sve se događa za naše najviše dobro. Život ne kažnjava, on nas gura prema napred.

Ovo pomračenje nam postavlja pitanja – ko si ti? Koji je smisao tvog života? Kuda dalje želiš ići? Šta te u tome sprečava?

Osećaš li iskru svoje Duše? Shvataš li da si na ovaj svet došao sa misijom?

Krenućemo, pa zastati. Jedan korak napred, dva unazad. Ali valjda tako treba biti da bismo arhivirali prošlost, pogledali je otvorenih očiju, izvukli neke pouke iz onoga što nam se događa.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije