Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP - DANAS VENERA STAVLJA LJUBAV NA TEST: kako da zrele osobe sačuvaju sebe

Venera kvadat Saturn je jedan od najizazovnijih aspekata!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Težak aspekt na nebu najavljuje dnevni horoskop za 3. mart 2020. godine - Venera kvadrat Saturn i Sunce u polukvadratu sa Saturnom dovodi nas pred težak test.

Očekujte osećaj sputanosti, uzdržanosti, potrebe da se branite - u korenu svega su strahovi.

Moguće je i malo obeshrabrenje od strane okoline.

Venera kvadrat Saturn je jedan od najizazovnijih aspekata u natalnoj karti. Osobe sa takvim aspektom često pate zbog stalnog osećaja uskraćenosti, nije im lako da ostvare ljubav i sreću, vrlo četo trpe kritike od sredine u kojoj žive.

Tranzitna Venera u kvadratu sa Saturnom donosi razna odlaganja, situacije u kojima će nas preplaviti osećaj stida, moguće je da malo pokleknemo pod usamljenošću i tugom.

Najbolje je da ne donosite odluke, one ozbiljnije, veće, jer se i Venera i Merkur bliže promeni znaka.
Smanjite rizik tako što ćete deo deo dana provesti sami.

Venera u Ovnu u ovom izazovnom aspektu sa Saturnom u Jarcu pokreće pitanja vezana uz odnose, ljubav, osećaj lične vrednosti sada može biti na testu.

Postoje li neka iskustva iz prošlosti koja vas čine nesigurnim i ranjivim, pogledajte u njih. Oslobodite se osećaja krivice, izađite iz uloge žrtve, osvestite snagu svog uticaja na ono što se događa.

Imamo potrebu da se udaljite od nekoga, zatvorite za davanje i primanje, nismo sigurni da situacija u kojoj se nalazimo ima perspektivu u budućnosti.

Možda vas druga strana zbunjuje toplo-hladnim ponašanjem, pa se trudite više nego što bi trebalo. Ravnoteža između primanja i davanja je ključna za zdrav odnos.

Saturn ograničava Veneru da pokaže ljubav, kao da joj govori – pazi, nije sigurno; je li to uistinu ono što želiš; ostaješ li u vezi samo iz navike i straha od samoće…

Ponekad se pod ovim aspektom može pojaviti kriza u odnosu, pa i prekid. Treća osoba može se uvući u odnos. Moguće je i da netko koga želimo bude emocionalno nedostupan. Uspostavljanje bliskosti i intimnosti sada je otežano.

Porast odgovornosti stvara osećaj pritiska i nezadovoljstva.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije