OVAN

Mirno srce i hladna glava! To je način da se danas ponašate prema voljenoj osobi. Verujte svojim instinktima i osluškujte šta je zaista rečeno.

Ako danas nešto počne s osmehom, trajaće večno.

BIK

Više ljubavnih mogućnosti danas! Na vama je da birate, a najviše će vas privući ona u okviru koje nekome možete da pomognete. Pazite. Treba vam partner a ne problem.

BLIZANCI

Suprotnosti se privlače pa će to danas biti vaše iskušenje. Iznenadiće vas neko ko odjednom staje na vašu stranu. Lep gest, ali pitajte se da li biti trajan...

RAK

Strast vas može daleko odvesti. Možda čak i na neko putovanje uskoro. Ipak, ne dajte da vas zavara nečije hvalisanje. Jedno tiho srce kuca za vas.

LAV

Moguća su velika iznenađenja. Ne dozvolite da vas odvuku i u nesigurnost. Razmislite dobro i dogovorite ono što je najbolje za vas.

DEVICA

Koliko god da je bilo lepo, vreme je za promenu. I nemojte se zavaravati, ljubav jeste slepa ali neke stvari nikad ne može da zaboravi.

PageBreak

VAGA

Iznenadiće vas onaj koji vam je najbliži, ali nemojte to pokazati. Osmeh je najlepši kompliment, a vi mu dodajte još samo pogled pun značenja.

ŠKORPIJA

Odmerite dobro svoj odgovor. Kad je pitanje ljubav, reakcija ne treba da bude komplikovana. Mešavinu raznih osećanja prvo razjasnite sami sebi.

STRELAC

Ne komplikujte suviše, biće i vama teško. Recite, pa kud puklo da puklo. Ako ste sami, obratite pažnju na nekog ko vam u poslednje vreme često telefonira.

JARAC

Nekad ne znamo "da li je to ljubav ili čežnja samo... " Zato je bolje biti strpljiv i budućnost će doneti pravi odgovor.

VODOLIJA

Ne osvrćite se više. Prošlost je iza vas, budućnost je ispred. I, kao što znate, kad vas prošlost "pozove", obično nema ništa novo da vam kaže.

RIBE

Zvezde vam čuvaju leđa, zato slobodno samo napred. Uzbuđenja slede, a život vam je zaista pun avantura. Ako baš ne možete sve da iznesete, sačekajte i razmislite.

Tekst: A. L. S.

Izvor: Lepa & Srećna