Dnevni horoskop obeležiće pomalo kritičan tranzit Marsa, važno je da sačuvate mir i samopouzdanje.

OVAN

Nemojte sebi dozvoliti ishitrene i neumesne reakcije na tuđa mišljenja danas, dragi Ovnovi.

Umete često da kažete vrlo direktno ono što mislite, smatrajući to jednom od svojih najvećih vrlina. Međutim, često time povredite one koje volite i kasnije je teško iščupati te strelice iz nečijeg srca.

Ne dozvolite da vam se primete frustraciej na poslu ili u javnosti. Dignite glavu, ali se suprotstavite i neprijatnostima koje vam drugi serviraju.

BIK

Vi se uvek uklapate prema prijateljima i ta vaša lepa osobina doći će danas do izražaja, dragi Bikovi.

Neće vam prijati neka čudna dinamika u okruženju, eventualne konfrontacije neće doneti ništa dobro nijednoj od zavađenih strana. Primetićete dosta ljubomornih reakcija, ali potrudite se da ih razumete.

Vi loše reagujete na pritisak, opustite se ako neko počne da vas ubeđuje - brzo će proći.

PageBreak

BLIZANCI

Velike mogućnosti vam se otvaraju na poslu ili u javnosti, dragi Blizanci, a tako će biti sve do 7. februara dok je Venera u Ribama.

Potrudite se da maksimalno iskoristite ovaj period. Drugi će i te kako primećivati vašu kreativnost i profesionalizam, ali i finoću u ophođenju i urođenu toplinu.

Naročito se preporučuje da uspostavite što direktniji odnos s ljudima na položaju. Takođe, ne propuštajte šanse da demonstrirate svoje talente.

RAK

Izazivate dosta divljenja danas, dragi Rakovi, i to vam prija. Zapažaju baš one osobine koje tako prirodno čine vašu ličnost - spremni ste da ugodite, volite da usrećite ljude.

Na poslu imate dosta energije, ali se možda ne slažete s nekim u vezi s načinom na koji izvesne stvari treba obaviti.

Izbegnite sukobe, potrudite se da izgladite nesporazume.