OVAN

Željni ste spontanosti, dragi Ovnovi, a trigon Sunce-Uran u vama će probuditi hrabrost da se zabavite na neuobičajen način.

Očekujte iznenađenja, a moguća su na polju finansija, posla ili dugoročnih planova.

U ovoj fazi niste više spremni da reagujete na stari, poznati način, želite da isprobate nešto sasvim novo.

To vam daje šansu da zaista preuzmete vođstvo, pa zaboravite svaki strah i krenite u nepoznato. Veoma ste privlačni, vaš optimizam je zavodljiv, moguć je i neki lep poklon ili dobra kupovina.

BIK

Morate pogledati i ka nekom novom horizontu, dragi Bikovi, a onda i krenuti ka njemu. Jednostavno, stari problemi se više ne mogu rešavati na stari način. Potreban je nov pristup a trigon Sunce-Uran daje vam ogromnu energiju za to.

Imate jaku potrebu da se oslobodite nekih stega, naročito nekih mentalnih ograničenja i to će vam biti velika motivacija.

Neke pripadnike znaka oduševiće neki novi projekat ili hobi, imate mogućnost da putujete ili nešto novo naučite. Posebno su za to dobre šanse kad prođe pomračenje Sunca.

Ostavite staro iza sebe i počnite iz početka, pokazujući svoju pravu, ali i promenjenu stranu.

Danas ste veoma prirodni i raspoloženi, rado ste višeni u svakom društvu.

PageBreak

BLIZANCI

Vrlo ste optimistični, dragi Blizanci, spremni ste za promene i pomeranje granica. Želite da neki problem ostavite iza sebe i da se odvojite od prošlosti, barem na neko vreme.

Prija vam ubrzanje koje osećate svuda oko sebe. Želeli biste da i vi krenete napred, a danas ćete dobiti znak da je za to stigao trenutak - biće to materijalni ili emocionalni signal za vas.

Sve do pomračenja Sunca, najbolje je da date sebi malo vremena za opuštanje i ne uzimate previše k srcu ništa što vas u prvi mah zabrine.

RAK

Mnogo vremena ćete potrošiti na praktične poslove danas, dragi Rakovi, ali to ne znači da neće biti i prijatno provedenih trenutaka u društvu, naročito s prijateljem ili prijateljicom. Taj razgovor "u četiri oka" biće nešto čemu ćete se u mislima vraćati sledećih nekoliko dana.

Budite spremni da vam se danas ljudi otvaraju, mnogi vas vide kao pozitivnu figuru u njihovom životu.

Moguće je da ćete se upustiti u nešto novo ili otići na mesto na kojem nikad niste bili.

Sve pripadnike znaka koji ponekad pate od male socijalne anksioznosti danas u potpunosti napušta svaka trema, vrlo su spontani i društveni.

Ako imate neki potpuno novi poslovni plan, sačekajte da prođe pomračenje Sunca da mu se u potpunosti posvetite.

PageBreak

LAV

Spremni ste da sve okrenete naopačke na poslu, dragi Lavovi. U svemu vidite šansu za veliki napredak pa ćete zavrnuti rukave i uraditi sve da bi se to i postiglo.

Kreativnost u vama cveta, a sličnu inspiraciju biste mogli da prenesete i na emotivni plan gde su neki odnosi pomalo učmali.

Dolazite do lepih rešenja za neka finansijska pitanja, ali nove stvari koje pritom otkrijete takođe morate uzeti u obzir.

Spremni ste da okrenete novi list kad je u pitanju vaše zdravlje ili fizička kondicija, a svaki novi početak na tom polju biće najuspešniji ako sačekate da prođe pomračenje Sunca.

Za sada, samo planirajte i raščišćavajte obaveze koje mogu biti  prepreka na tom putu.

DEVICA

Želite da sve stare probleme zaboravite, drage Device - i one romantične i one poslovne i one zdravstvene... Da, u pravu ste, vreme je da raskinete s prošlošću, ali morate ići korak po korak,

Dakle, razdvojite svoje ciljeve na više malih i svakog dana imaćete razlog da slavite jednu malu pobedu.

Ako ste nedavno patili zbog nekog razočarenja, dobra vest je da uskoro stižu pozitivne vesti. Neki novi pogled na problem ili potpuno nova osoba doneće rešenje kakvom se niste nadali.

Danas želite da budete u krugu porodice i to vam i prija jer je emotivni rezervoar već pri kraju. Vreme je da se dopuni.

PageBreak

VAGA

Ne drži vas mesto, drage Vage, ne možete da se usredsredite na jednu stvar. Sunce trigon Uran vam neprekidno podiže nivo energije ali i raspoloženje, a Mesec u vašem polju komunikacija raspiruje kreativnost i izražajnost.

Dobar je trenutak da rešite neki emocionalni ili finansijski zastoj, oslobodite se nekog straha ili nesigurnosti, izađete iz uobičajenih limita.

Kad prođe solarna eklipsa, biće odličan momenat da se oslobodite neke stare emocije koja vas opterećuje.

ŠKORPIJA

Veoma ste posvećeni materijalnim i praktičnim pitanjima danas, drage Škorpije, moguće je da je neka vaša imovina ugrožena ili se menja vlasništvo. Dobar je trenutak da rešite neke probleme ili realizujete neku ideju za koju niste ni sanjali da će postati moguća.

Sunce-Uran aspekt tera vas da u svemu potražite neki inovativan ugao, da vidite odnose na potpuno drugačiji način,

Imate mnogo više vere u ljude i život nego inače, a tome će doprineti prijatna iznenađenja - mogue od partnera ili dobrog prijatelja.

U razgovorima ste vrlo otvoreni i direktniji nego inače. Pokažite da vam je stalo do ljudi, mali gest pažnje biće dovoljan.

PageBreak

STRELAC

Fantastičan uticaj trigona Sunce-neptun i vašem polju posla dovodi vas u sjajnu poziciju u pogledu novca, radnih obaveza ili poslovnih procedura, dragi Strelčevi.

Sve što je do juče važilo (i možda vas mučilo) danas može da prestane. Konačno možete da se oslobodite nekog terata, vreme je za optimizam i pogled u bolju budućnost.

Boljitak dolazi i na planu zdravlja, prijaju vam alternativne medicinske procedure, a moguće je i da neka terapija koja nije delovala postane za vas blagotvorna.

JARAC

Sve vam prija i vodi vas ka napretku, naročito u kreativnim poduhvatima, dragi Jarčevi. Sunce u vašem znaku je u harmoničnom aspektu sa Uranom pa ste puni optimizma a to primećuju i svi drugi. Nije ni čudo što ih privlačite i što vas uvažavaju.

Osećate se slobodniji nego inače, lako se izražavate pa ćete možda malo i paradirati nekim svojim umećem.
Idu vam od ruke sve igre, hobiji, sport. Dobar je trenutak da udahnete novi život nekoj zaboravljenoj strasti.

Ako priželjkujete pomirenje sa starom ljubavlju, sad je dobro vreme za to.

PageBreak

VODOLIJA

Odjednom imate više hrabrosti nego ikada do sad, drage Vodolije, a ni sami ne znate otkud to dolazi. Jednostavno, kucnuo je čas da se oslobodite nekog tereta iz prošlosti, a harmonični aspekt Sunca i Urana ohrabruje vas da se predate nekom emotivnom preobražaju.

Dobar je trenutak za eventualnu selidbu, renoviranje životnog prostora, za pružanje ili traženje pomoći u pogledu svakodnevnih životnih obaveza.

Mesec vas podstiče na druženja, u socijalnim krugovima vlada vama veoma prijatna energija.

RIBE

Dobar je trenutak da popravite sve što vam smeta u nekom prijateljstvu ili prijateljskoj grupi, drage Ribe.

Puni ste samopouzdanja i imate dobre ideje, pa vas trigon Sunce-Uran ohrabruje da izložite svoje planove i prihvatite sve kritike na konstruktivan način.

Moguće su dobre vesti ili razgovor koji će biti veoma inspirativan za vas. U odnosu u kojem ste se postavljali veoma tolerantno dolazi trenutak da konačno rešite neki problem.

Danas ćete provesti veoma aktivno dan, ali nemojte insistirati na nečem potpuno novom jer će pravo vreme za to doći tek sa pomračenjem Sunca.

Izvor: Lepa & Srećna