Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. DECEMBAR 2019: Raka guši nečija blizina, Vaga trpi duboki nemir

Dnevni horoskop najavljuje veliko uzbuđenje od samog početka dana, ali i smirivanje i bolju koncentraciju tokom popodneva.

  Izvor: Foto: Shutterstock

OVAN

Bolje je da danas budete što fleksibilniji, dragi Ovnovi. Potrebno vam je da očuvate svoju kreativnost inače ćete se naći u nebranom grožđu.

Potpuno je razumljivo što priželjukjete promenu, ali treba i da nađete pravi način da predstavite tu svoju potrebu.

Kako dan odmiče, bićete sve ozbiljniji.

Zaista je vreme da kritički sagledate problematična područja u životu kao i da svemu pristupate pozitivnije. Vreme je da prihvatite svoju odgovornost i napravite zreo, pametan izbor. Najbolje će vam biti da u poslu nastupate konzervativno, realistično i disciplinovano.

Svi pripadnici znaka koji budu mogli da naprave racionalan izbor osetiće se izuzetno dobro u svojoj koži.

Moguće je da ćete preuzeti nove obaveze, koje vam donose naporan rad ili neke lične žrtve, ali osećate da je to potpuno vredno truda.

BIK

Od jutra vas prate impulsivne reakcije, dragi Bikovi, ali zapravo treba da oslušnete potrebu svog srca za promenom, napretkom i osveženjem.

Potreban vam je neki dodatni prostor ili barem neke male slobode da biste se osećali prijatnije. Kako dan odmiče, tako se povećava vaša stabilnost.

Ipak, mnoga područja života ćete doživeti ozbiljnije, uglavnom ona koja se odnose na zdravlje, obrazovanje ili neka pravna pitanja.

Danas ćete uočiti određena ograničenja jednog plana ili projekta ili ćete se osećati vezanim jer ćete morati da obavite veći posao nego što ste planirali.

Međutim, danas vas može privući da naučite nešto korisno i možda ćete potpuno uživati u tom procesu. Odlično je vreme za razvoj novih veština. Danas i sutra vas svi vide kao izuzetno odgovornu ili zrelu osobu, a planovi koji se sada rađaju biće vrlo zdravi.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije