Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. DECEMBAR 2019: Strelcu konačno stiže pomoć, Devica rešava probleme u kući

  Izvor: Foto: Shutterstock

OVAN

Danas možete više  da olakšate ljudima da vas razumeju, dragi Ovnovi. Zato, ako postoji neki nesporazum koji želite da razjasnite, danas je dobar dan za to.

Takođe je dobar trenutak da bolje razmislite o svojim osećajima i razumete bolje svoje najdublje potrebe.

Vama će najviše koristiti ako iskoristite ovaj dan da raščistite neke stare projekte i poslove kako biste nedelju počeli mirno.

Dobićete šansu da otkrijete i šta vas tačno sprečava da krenete nekom uzlaznom putanjom. Lakše se izražavate, dobro vam ide učenje ali i podučavanje.

Ostanite danas što više opušteni, dajte maha svojoj kreativnosti, ne budite previše ozbiljni.

Mesec je čitav dan u vašem sektoru prijateljstva, podstičući vas da potražite istomišljenike ili prijatelje koji vas prihvataju takve kakvi jeste.

BIK

Danas vodite računa o nekom nedovršenom poslu - kad ga budete završili, možete da krenete napred, dragi Bikovi.

Srećom, vi imate puno načina da izrazite sebe. Uživate i u prijateljstvima, vaši odnosi se razvijaju dobro,  posebno kad vi imate strpljenja. Mogli biste razmotriti koje navike ili vezanosti u vašem životu vas sprečavaju da dalje napredujete, posebno na mentalnom nivou i da li vas nešto u načinu komuniciranja ili razmišljanju naročito ograničava.

Obratite pažnju na šanse za razvoj u poljima koja vas naročito interesuju, umesto da se držite čvrsto istih starih navika. Bavite se onim aktivnostima koje vas podstiču da se sada poboljšate, družite se sa ljudima uz koje rastete i razvijate se. Koristite svoje diplomatske talente u svemu što radite, ali pazite na tendenciju da svima ugodite i dopadnete, jer bi se to moglo okrenuti protiv vas.

Danas je dobar dan za razvijanje poslovnih strategija i efikasnih planova.  Intimna pitanja rešićete lako ako se dovoljno posvetite, ako razgovarate sa vama važnom osobom.

Mesec vam je čitav dan u sektoru reputacije, statusa i karijere, pa danas vi vodite i odgovorni ste za sve.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije