Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. NOVEMBAR 2019: Vodolije večeras muči nervozna energija, Ribe na ljubavnom toboganu

Dnevni horoskop najavljuje snažnu želju da se posvetimo domu i porodičnim pitanjima. Pružaćemo od srca - i imaćemo razloga da se ponosimo sobom!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop obeležiće tranzit Meseca kroz znak Raka, kao i ulazak u Lava.

OVAN

Stari problemi za koje ste mislili da su iza vas mogu se pojaviti i danas vam zaokupiti um, dragi Ovnovi.

Možda se s nekim baš ne slažete najbolje, jer odjednom vidite više frustrirajuće elemente nego ono što vam se inače dopada. Bićete najbolje ako možete da što brže probušite taj "žulj".

Ljudi oko vas bave se svojim mukama i verovatno je da se  neće baviti vašim potrebama. Zato treba pronaći načine da upravljate svojim problemima i bavite se sami svojim životom. Ne čekajte druge.

Osećaj frustriranosti u porodici ili u vezi može vas konačno naterati da stvari rešite.

Potražite načine da se rasteretite i pojednostavite svoje okruženje i razmislite kako da sebi olakšate teret. Kasnije danas, Mesec ulazi u Lava i vaš zabavni sektor i podstiče vas da pratite svoje srce. Pozabavite se onim svojim potrebama koje ste gurnuli u stranu.

BIK

Danas ćete pronaći ljude koji sarađuju i spremni su da poveruju u vas, dragi Bikovi, pa će se uklopiti s vašim planovima.

Kako dan napreduje, moguća je napetost jer se vaša potreba za laganim razgovorom ili druženjem sukobljava s vašim obavezama.

Nesklad Meseca i Marsa u vašem polju komunikacija može ukazati da jednako brinete i o privatnom i o poslovnom - nije li to malo preterano?

Život će vam postati previše haotičan ako sada preuzmete previše obaveza na sebe. Napetost na poslu ili mali problemi mogu da vam odvrate  pažnju pa ste rasejaniji nego obično.

Pokušajte da prestanete toliko da razmišljate.

Vaš se emocionalni fokus pomera kasnije, pa ćete čeznuti za više sigurnosti i udobnosti, a obične, svakodnevne stvari odjednom su vam veoma prijatne.

Ovo je, nesumnjivo, dan kontrasta, a vi se možda previše bavite svojim nemirom. Najbolje je sačekati da se i emocionalno i racionalno nađu na istoj strani pa tek onda donosite odluke.

Povezane vesti

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije