OVAN

Današnja energija donosi novu perspektivu! Pun Mesec proširuje vaše emocije u vezi sa poslovnim ili finansijskim pitanjima.

Možda će doći do zabune u vezi sa nekim resursima, dokumentima ili informacijama, pazite na novac. Ako se komplikuje novčana situacija, danas će biti vrhunac. Rešenje za svaki sukob danas je kompromis.

Vreme je da preduzmete korake da se popravi neravnoteža, kao i da preuzimete odgovornost za svoje finansije. Isplivaće nova pitanja u vezi s nekim ličnim vlasništvom,  dragocenostima kao i vrednostima koje delite s drugima.

Za one koji su u vezi, može doći do važne prekretnice. Sve je jača vaša vaša želja da učvrstite pozicije. Aspekt Mars-Jupiter jača vam samopouzdanje. Samouvereni ste, puni optimizma i najzad vidite gde su vaše šanse i mogućnosti.

Ljubav: Odlično  Posao: Dobro

BIK

Današnja energija  podstiče produktivnos i mudrost. Osećanja, takođe, cvetaju.  Pun Mesec u vašem znaku jača emocije i podstiče vas da branite svoje stavove i brinete o svojim potrebama. Ako se više bavite tuđim potrebama i planovima, osetićete potrebu da ipak zaštititite svoju nezavisnost.

Osećanja koja ste do sada obuzdavali probiće branu punom snagom. Pun Mesec osvetljava nešto što već postoji, ali je zakopano ili skriveno, a sada konačno može da se realizuje. Vreme je da se karte malo otvore.

Na poslu vladate svim zadacima, spremni da uradite nešto drugačije ili novo.

Ljubav: Dobro  Posao: Odlično

PageBreak

BLIZANCI

Pun Mesec u vašoj dvanaestoj solarnoj kući iznosi na svetlo zakopane emocije ili informacije. Možda se bavite nekom tajnom koja će se sad otkriti ili ćete priznati svoja prava osećanja o nekoj stvari.

Ako ste dosad ignorisali svoje potrebe za privatnošću, odmorom i razmišljanjem, sada ćete intenzivno osećati ovaj nedostatak, i to vas može podstaći da preduzmete mere.

Ovo što sada vidite može biti iznenađujuće, ali može i dovesti do neophodnih promena. Otpuštanje prošlosti sada je od suštinskog značaja. To je dug proces i nije brz, ali vam donosi otkrivenja koja će vas odvesti daleko.

Možete osetiti snažnu potrebu da se povučete u sebe ili odmorite ili razmislite o nekim skrivenim ali opasnim trendovima u vašem životu. Današnji tranziti takođe podstiču da preduzmete nek korake,  čak i ako su sasvim sitni i deluju simbolični.

U odličnoj ste formi za povezivanje na pozitivne načine, orijentisane na rast i samopouzdanje.

Ljubav: Dobro  Posao: Odlično

RAK

Pun Mesec vas podseća na potrebu da budete uključeni u grupu, da pripadate. Prijatelji, saradnici, podrška zajednice ili poznanstva mogu biti u jačem fokusu.

Ako je u vašem društvenom ili romantičnom životu došlo do napetosti ili osećaja koje ste ignorisali, sada će doći u prvi plan.

Ono što danas otkrijete biće veoma uzbudljivo. Ova lunacija može probuditi potrebu da vas drugi cene  kao prijatelja ili saradnika. Mogu se pojaviti nedostaci u postojećim planovima ili odnosima.

Obično je bolje prepustiti se emocijama trenutka da se slegnu pre nego što krenete u akciju. Ipak, tranzit Mars-Jupiter podstiče vas da ostanete aktivni, a to možete da izvedete tako što ćete energiju usmeriti u nešto drugo dok se bavite osećanjima.

S Marsom u kući porodice i doma, neki kućna aktivnost može biti upravo ono što vam je potrebno. Danas sigurno rešavate problem.

Ljubav: Dobro  Posao: Dobro

PageBreak

LAV

Pun Mesec će suprotstaviti vaše lične potrebe vašim ili profesionalnim obavezama pa će neravnoteža biti upadljiva. Ako ste ignorisali ili odbacili svoje ambicije, ovo je vreme kada tenzije rastu.

Svi će vas podsećati  na vaše odgovornosti i obaveze. Otkriće se gde su nedostaci u planovima, ali to će samo pojačati vašu motivaciju da vodite računa o stvarima koje ste prevideli ili propustili.

Možda ćete morati da preuzmete glavnu ulogu ili da krenete naporno sa radnim projektom. Vreme je da se sledite pravila. Aspekt Mars-Jupiter je tranzit vas podstiče da se rešite problem sa energijom i samopouzdanjem. To je takođe snažan aspekt za romantične želje, a u svakoj konkurenciji, vi ćete imati prednost.

Ljubav: Dobro  Posao: Dobro

DEVICA

Današnja energija je sjajna za samopouzdanje i duh.

Pun Mesec  menja vašu perspektivu i fokus, najzad više ne brinete o nekoj rutini.

Najzad možete da vidite veliku sliku, a projekat na kojem radite može doći u kritičnu prekretnicu. Pravo je vreme za istraživanje, avanture, učenje i širenje. Imali ste puno obaveza u svojim svakodnevnim poslovima, a sad prepoznajete i druge potrebe. Reč je o obnovi, oživljavanju i duhovnom punjenju.

Ako vam je potreban potisak ili dodatna hrabrost da napravite nešto novo, ovaj pun Mesec nesumnjivo može da pomogne, a tranzit Mars-Jupiter takođe vam to omogućava. Kreativan je i možete dobiti sjajne ideje za rukovanje novcem ili stvarima vezanim za kuću.

Ljubav: Odlično  Posao: Odlično

PageBreak

VAGA

Pun Mesec će rasvetliti problem u vezi sa  dugom, obavezom, ulaganjem  ili podrškom.

Ako ste bili neprijatno zavisni od nekoga ili nečega, ili sa druge strane spektra i preopterećivali sebe, možete osetiti potrebu za promenom. Prepoznavanje istinskih osećanja u vezi sa nekim pitanjem može dovesti do važnih poduhvata u narednim nedeljama.

Možda ćete osetiti hrabrost da se oslobodite nečega što vas je opterećivalo ili sprečavalo da rastete. Za neke to može biti značajan finansijski pomak ili otkrovenje u intimnoj vezi.

Emocije ili neke naznake koje ste napustili ili ignorisali sada se mogu pojaviti i vreme je za traženje kompromisa i ravnoteže. Novi početak se može dogoditi tek nakon što se oslobodite ljutnje i druge negativno nabijene energije. Tranzit Mars-Jupiter vas dodatno ohrabruje, povećavajući vam samopouzdanje.

Ljubav: Dobro  Posao: Dobro

ŠKORPIJA

Pun Mesec vama donosi pravo otkrovenje,  posebno u vezi sa vašim osećajem za nekoga ili zbog neke veze. Bili ste posebno fokusirani na svoje lične ciljeve i planove, a sada dobijate neke povratne informacije.

Takođe možete otkriti potrebu da se oslonite na nekoga. To je vreme za učenje o onome šta vam je potrebno i šta želite od drugih. Ako ste ignorisali određene potrebe i osećaje, oni zahtevaju vašu pažnju danas i ove nedelje.

Možete konačno da verbalno izrazite neka svoja osećanja i to će biti pravo emocionalno otkriće. Za neke, ključni odnos dostiže prekretnicu. Aspekt Mars-Jupiter podstiče vaše poverenje u upravljanju problemima ili rešavanju stresnih situacija.

Samouvereni ste i spremni da prihvatite izazov. Imate inovativne ideje o novcu ili poslu.

Ljubav: Dobro  Posao: Dobro

PageBreak

STRELAC

Tranzit Mars-Jupiter je posebno srećan za vas.

Sve je više situacija u kojima vam jača samopouzdanja i vi ste spremni da odgovorite na izazov.

Jednostavno, igrate svoju igru.  Pun Mesec vam skreće  pažnju na posao ili zdravlje. Sa posebnim fokusom na vaš sektor privatnosti, možda ste se malo više povukli ili se usredsredili na odmor prethodnih nedelja.

Pun Mesec vas podseća na potrebu da se uključite. Informacije koje dobijate sada vam pomažu da izvršite neophodna poboljšanja i prilagođavanja u svom životu, a bolja ravnoteža između posla i života je ključ svega toga. Ako niste zadovoljni poslovima ili  zdravljem, bićete spremni za promenu.

Ljubav: Odlično  Posao: Odlično

JARAC

Pun Mesec i aspekt Mars-Jupiter donosi vam nalet kreativnosti, kao i  snažna romantična osećanja.

Imate snažnu potrebu da izrazite svoju naklonost. Iako mogu postojati tenzije između onoga što mislite da bi trebalo da radite i onoga što osećate, taj osećaj  vas može podstaći da napravite potrebnu promenu.

Možda ćete postati svesni svog osećanja prema nekome. Iako je važno da sada prihvatite emocije koje se pojavljuju, imajte na umu da su još malo sirove i da biste imali koristi od vremena da ih obradite pre nego što preduzmete neku akciju.

Možda ćete se odlučiti da energiju koju sada doživljavate preusmerite u nekom drugom pravcu dok malo ne obradite svoje emocije.

Ljubav: Dobro  Posao: Odlično

PageBreak

VODOLIJA

Pun Mesec privlači pažnju na emocionalne potrebe i kućna pitanja.

Vreme je da uvažite svoje potrebe za sigurnom, udobnom podrškom i bazom. Ako ste se prekomerno posvećivali drugima, sad  je izazov  da se zaustavite i povedete računa o osnovnim stvarima.

Ili ako ste sve radili sami i donosili najvažnije odluke, sada se javlja potreba za podrškom od voljenih osoba. Možete doći do nekog otkrića o porodičnim pitanjima. Vreme koje ste proveli s porodicom, kod kuće ili brinući o svojim ličnim stvarima biće vam od koristi.

Možete osećati da treba izvršiti promene, ali verovatno je mudro pustiti da se malo slegne „prašina“ pre donošenja konačnih odluka. Tranzit Mars-Jupiter danas povećava vaše samopouzdanje i raspoloženje. Posebno je odličan za prijateljstva, studije i neobične doživljaje.

Ljubav: Dobro  Posao: Dobro

RIBE

Pun Mesec u vama budi pravu glad da vas razumeju, da imate pravo glasa, da izrazite svoje ideje ili stanovište.

Ovo može biti vreme da se priznaju vaše ideje, predlozi projekata ili napori koje ste uložili u učenje, pripremu radova ili objavljivanje.

Međutim, najbolje je ne govoriti prerano. Posmatrajte, potrudite se da razumete i sve obradite kako biste ostvarili  najbolje rezultate. Nerešena emocionalna pitanja i nepriznati osećaji obavezno će se pojaviti, a mudro je preraditi ih pre nego što se bacite u akciju.

Ova lunacija vas takođe može podsetiti da obratite više pažnje na svoje svakodnevne poslove. Možda ćete morati da nešto nadoknadite na poslu i ili da ispunite neki važan rokove. Tranzit Mars-Jupiter budi onaj osećaj „ti to možeš“ - spremni ste da rešite probleme i krenete napred.

Ljubav: Dobro  Posao: Dobro

Izvor: Lepa & Srećna