Dnevni horoskop obeležiće sekstil Sunca i Saturna. Sunce je u Škorpiji,dok je Saturn u Jarcu, te su ovo energije koje idu dobro jedna uz drugu, strast udružena sa istrajnošću…

Ovo jeste dobar aspekt, ali i kratkotrajan i lagan, te ga mnogi neće ni osetiti u svom životu. Dobar je aspekt za stabilizaciju odnosa na poslovnom planu, kao i osvešćenje toga koliko je zdravlje bitno, te s tim u vezi sprovodite plan i program zdravije ishrane i uopšte zdravijeg načina života.

Još jedan lep aspekt obeležiće ovaj petak, a to je trigon Sunca i Neptuna! Dve divne energije koje nude lepši pogled na stvari i život uopšte, tu je optimizam, sreće, osećaj zadovoljstva onim što imamo. Pojačana potreba za meditacijom ili bilo kojim drugim oblikom koji će vam pružiti osećaj mira i relaksacije.

Ovan

POSAO

Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja. Nepotrebno komplikujete poslovni dijalog. Važno je da preuzmete odgovornost za određene postupke.

LJUBAV

Pokažite da imate razumevanje za voljenu osobu. Sve što činite treba da vas približi sličnim ciljevima. Mašta uvek deluje kao beskrajna inspiracija ako se nalazite u pravom društvu.

ZDRAVLJE

Preosetljivi ste.

Bik

POSAO

Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali uvek postoji način da ostvarite svoje poslovne ciljeve ili obećanja.

LJUBAV

Izbegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava vaše emotivne kriterijume. Potrebni su vam iskrena pažnja i razumevanje. Napravite izbor u skladu sa svojim afinitetima.

ZDRAVLJE

Moguća glavobolja.

Blizanci

POSAO

Nemojte dozvoliti da nesporazum sa saradnicima utiče na vaše raspoloženje i radnu koncentraciju. Preko svega pređite i radite ono što i treba da radite.

LJUBAV

Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje. Možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku koju dobijate.

ZDRAVLJE

Dobro.

Rak

POSAO

Ne budite nepravedni prema osobi čije namere još uvek ne poznajete dovoljno. Upoznajte tu osobu, videćete da ste imali pogrešnu sliku.

LJUBAV

Sve je moguće ostvariti ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosledni u onome što mislite i želite.

ZDRAVLJE

Stomačne tegobe.

PageBreak

Lav

POSAO

Važno je da delujete ubedljivo pred saradnicima u odlučujućim situacijama. Makar nekada i blefirali, postupite tako!

LJUBAV

Pokazite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu. Nema razloga da se mnogo potresate.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu.

Devica

POSAO

Pažljivije analizirajte svoje saradnike. Ponekad postoje skriveni detalji koje se teže uočavaju. Jednom kada ih uočite biće vam mnogo lakše.

LJUBAV

Potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.

ZDRAVLJE

Dobro.

Vaga

POSAO

Imponuju vam različite pohvale koje dobijate, ali pored sebe nemate bliske saradnike sa kojima možete da podelite svoju radost.

LJUBAV

Ne razmišljajte o prošlosti, jer to za vas nije dobro. Okrenite se nekome ko bi mogao da ostvari vaša očekivanja.

ZDRAVLJE

Lako se zamarate.

Škorpija

POSAO

Nemojte rasuđivati na osnovu prvog utiska. Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o poslovnoj saradnji.

LJUBAV

Potrudite se da više vremena posvetite voljenoj osobi. Vaša veza bi mogla da zapadne u krizu ako joj se vi maksimalno ne posvetite.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

PageBreak

Strelac

POSAO

Zbog različitih interesovanja među saradnicima, morate da prihvatite poslovni kompromis ili neku utešnu varijantu.

LJUBAV

Izbegavajte rivalstvo ili neku ljubomornu scenu. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite zrno mudrosti uvek kada je to neophodno.

ZDRAVLJE

Odlično.

Jarac

POSAO

Nove događaje prihvatite u optimističkom raspoloženju i bez kritizerskih komentara. Kako bi vama bilo da ste kritikovani na početku?

LJUBAV

Osećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj lepšoj strani stvarnosti.

ZDRAVLJE

Loša cirkulacija.

Vodolija

POSAO

Ukoliko vam je stalo da rešite svoje poslovne dileme, budite aktivni i uporni u svakom pogledu. Rešenje svih poslovnih problema se nazire.

LJUBAV

Ponekad priželjkujete više nego što je moguće. Partner deluje mrzovoljno dok sluša vaše primedbe. Budite realni u proceni nečijih mogućnosti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Ribe

POSAO

Vaši ciljevi su dostižni uz pravilno rasuđivanje i dobru poslovnu taktiku. Nemojte da odustajete, jer se vredi boriti.

LJUBAV

Nema razloga da prikrivate svoje emotivno neraspoloženje pred osobom koja dobro poznaje vaše vrline ili mane. Bolje ćete se osećati u iskrenom poveravanju i uz bliskost.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

Izvor: Današnji dnevni horoskop