Dnevni horoskop obeležiće Mesec u znaku Riba pa ćete imati potrebu da mirujete, i to ne na bilo kom mestu, već tamo gde se osećate sigurno.

Zato danas može doći i do kratkog bega iz grada, ili, pak, planirajte odlazak kod roditelja ili bliskog rođaka. Kreativnost je vrlo naglašena, pa ćete ili uživati u umetnosti, ili ćete je sami stvarati, sve s ciljem da sebi ugodite.

Ovan

POSAO

Zamaraju vas situacije u kojima se previše taktizira. Ne volite kada neko ograničava vašu slobodu i aktivnosti.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete ama baš nikakvu osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

Bik

POSAO

Obratite pažnju na različite informacije koje mogu da vam olakšaju radne obaveze. Ugledajte se na uspešne saradnike i primenite sličan princip poslovanja.

LJUBAV

U svojim emotivnim procenama budite realni. Ne mozete očekivati da voljena osoba ostvari sva vaša očekivanja.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Blizanci

POSAO

U susretu sa saradnicima budite dovoljno promišljeni i praktični. Svoje znanje i energiju usmerite prema nekim korisnim ciljevima.

LJUBAV

Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite reči izvinjenja. Nastavite dalje, kao da se ništa nije dogodilo.

ZDRAVLJE

Moguća temperatura.

Rak

POSAO

Umete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove. To vam je odlična karakteristika.

LJUBAV

Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Ako ste trenutno slobodno onda se odmarajte i uživajte u slobodi.

ZDRAVLJE

Problemi sa zglobovima.

PageBreak

Lav

POSAO

Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji.

LJUBAV

Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da vas oraspoloži. Uživajte sa svojim partnerom.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Devica

POSAO

Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete vašu koncentraciju. Teško prikrivate svoje nezadovoljstvo u susretu sa saradnicima.

LJUBAV

Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite svom partneru na malim greškama. Ljubav treba da bude jača od svega.

ZDRAVLJE

Pad imuniteta.

Vaga

POSAO

Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rešenja, ali neko od saradnika deluje efikasnije. Ništa, prihvatite poraz i nastavite da se borite za svoje.

LJUBAV

Partner ima različite primedbe na vaše ponašanje. Čini vam se da nemate ubedljivo opravdanje. Prihvatite kritike i promenite neke osobine koje guše partnera.

ZDRAVLJE

Problemi sa kožom.

Škorpija

POSAO

Neko ne razume vaše poslovne ideje ili postavlja suvišna pitanja. Postupite na osnovu svojih merila. Čekajte malo bolji period koji vam nadolazi…

LJUBAV

Važno je da prihvatite značaj nečijeg prisustva. Pokušajte da ne taktizirate. Iskrenost se uvek cenila, i ceniće se.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

PageBreak

Strelac

POSAO

Ukoliko neko osporava vaše ideje, mudro birajte reči koje koristite u susretu sa saradnicima. Budite promišljeni i izbegavajte impulsivne reakcije.

LJUBAV

Nedostaje vam strpljenje u susretu sa voljenom osobom. Najčešće situaciju procenjujete subjektivno. Danas definitivno budite strpljivi.

ZDRAVLJE

Skloni ste prehladi.

Jarac

POSAO

Ponekad ne možete dobiti ono što želite, ali svaka situacija ima potencijalno korisno značenje ako se pravilno postavite.

LJUBAV

Ništa ne postižete principom negacije. Uzaludno se protivite pred voljenom osobom. Nekada nešto priznajte i biće vam mnogo lakše!

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

Vodolija

POSAO

Potrebno je da dobro procenite svoje mogućnosti i da donesete ozbiljnu odluku. Pokazaće se da ništa nije slučajno.

LJUBAV

Racionalno koristite svoju energiju i vreme. Planirajte emotivni susret ili neku uzbudljivu zabavu u dvoje i lepo se provedite ovaj vikend.

ZDRAVLJE

Odlično se osećate.

Ribe

POSAO

Učinili ste sve što je u vašoj moći, ali ne možete da promenite trenutni poredak na poslovnoj sceni.

LJUBAV

Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posledicu, ali važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima.

ZDRAVLJE

Proverite krvni pritisak.

Izvor: Današnji dnevni horoskop