Dnevni horoskop obeležiće sekstil Venere i Plutona koji donosi uzburkane strasti, buđenje starih ljubavi, preterivanje u erotici i strahu od ostavljanja.

Međutim, kako je ovo povoljan aspekt, neće doći do loših ishoda, već će nas nagnati da preispitamo i postavimo osećanja na pravo mesto, uključujući razum.

Ovan

POSAO

Ako se bavite privatnim poslom, izbegavajte bilo kakve finansijske transakcije. Pokušajte da napravite reorganizaciju.

LJUBAV

Flertujete i dalje, a nemate u opšte predstavu o tome šta hoćete. Vešto prikrivate nezadovoljstvo. Razmislite dobro šta želite u vezi.

ZDRAVLJE

Problem možete imati sa urinarnim putevima.

Bik

POSAO

Ozbiljno shvatite novu poslovnu ponudu jer može biti prekretnica i veza sa boljim radnim mestom. Dobro se odmorite za vikend, sledeća sedmica će biti znatno teža nego ova.

LJUBAV

Veza vam je i dalje na iskušenju. Trudite se da kontrolišete svoju ljubomoru i nepoverenje. Smirite se, problem je prvenstveno u vama.

ZDRAVLJE

Napetost.

Blizanci

POSAO

Posao koji ste odavno započeli, krajnje je vreme da završite. Čućete prijatnu vest od saradnika, pa podelite radost sa njima.

LJUBAV

Imate ozbiljne planove sa voljenom osobom, a danas će se stvoriti uslovi za realizaciju. Budite opušteni, voljeni ste!

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Rak

POSAO

Nemojte svoje planove deliti sa okruženjem jer može neko da vas preduhitri. Budite oprezni i posvetite se isključivo poslu. Na okolinu ne obraćajte pažnju!

LJUBAV

Opsednuti ste osobom iz prošlosti ali nikako da shvatite da nije u pitanju ljubav već hir ili osveta. Pustite tu osobu na miru i posvetite se vašem životu.

ZDRAVLJE

Rekreacija će vam prijati.

PageBreak

Lav

POSAO

Očekujte krupne promene o kojima se govori već neko vreme. Za vas će to predstavljati promenu koja obećava bolju poslovnu situaciju.

LJUBAV

Situacija na emotivnom planu je sve bolja. Osećate da ste na dobrom putu i uživate pored voljene osobe. Uživajte, može vam se!

ZDRAVLJE

Odlično.

Devica

POSAO

Imate ideje i ne ustručavajte se da ih iznesete. Bićete iznenađeni pozitivnom kritikom vama bitne osobe. Poslušajte savete koje dobijate.

LJUBAV

Pokušajte da unesete neke novine u svakodnevni život. Na dobrom ste putu da se potpuno udaljite od partnera, a to vam nikako je bi odgovaralo.

ZDRAVLJE

Podložni ste alergijama.

Vaga

POSAO

Skloni ste kritikama koje bi trebalo konstruktivno da iskoristite. Usmerite energiju na ozbiljne zadatke i rezultati neće izostati.

LJUBAV

Vaše okruženje komplikuje odnos i trebalo bi da zauzmete drugačiji stav. Veza vam može biti ugrožena, a vi ne bi trebalo to da dozvolite.

ZDRAVLJE

Prijaće vam lakša hrana.

Škorpija

POSAO

Nemojte ulaziti u nepotrebne sukobe jer na taj način stvarate neprijatelje, a tako ćete izgubiti podršku vama bitne osobe. Budite samo svoji, drugi ne treba da vas interesuju.

LJUBAV

Pazite da se ne nađete u tajnoj vezi, a da ni sami niste svesni toga. Neko je neiskren prema vama, a vi to nikako ne zaslužujete.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

PageBreak

Strelac

POSAO

Neki bitan papir koji, koji već dugo očekujete, stići će. Moguć je i manji dobitak koji bi vam baš dobro došao u ovom trenutku.

LJUBAV

Imate potrebu sve da menjate u odnosu sa partnerom, a potrebno je samo da se odnos produbi. Približite se voljenom osobi.

ZDRAVLJE

Mogući su problemi sa zglobovima.

Jarac

POSAO

Imate potrebu nekoga da zaštitite, pa i na svoju štetu. Saradnik koji ima problem, ne bi se tako zalagao za vas, pomozite ali štitite svoje interese.

LJUBAV

Ako ste slobodni, izađite sa društvom i privlačićete poglede. Možete ostvariti zanimljivo poznanstvo, što bi samcima i te kako dobro došlo.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Vodolija

POSAO

Brinete da se ne ponove neke greške iz prošlosti i bićete preokupirani preispitivanjem. Nema potrebe da brinete.

LJUBAV

Uživate u osećaju da ste nekome potrebni i ništa vam nije problem kada je voljena osoba u pitanju. To je prava ljubav.

ZDRAVLJE

Skloni ste prehladi.

Ribe

POSAO

Želite nešto da promenite i imate utisak da bi to bio pravi potez, međutim, uporno nailazite na prepreke.

LJUBAV

Ne razumete se najbolje sa voljenom osobom i jedno drugo optužujete za neuspeh. Morate spustiti loptu.

ZDRAVLJE

Čuvajte se povrede.

Izvor: Današnji dnevni horoskop