Dnevni horoskop će obeležiti Venera koja ulazi u Devicu gde će se baškariti do polovine septembra. Ovo je period kada se otvaraju mogućnosti za realizaciju svojih snova. Sve što vam je nekada delovalo nedostižno dobija svoju mogućnost i puteve ka ostvarenju.

Emocije su prigušene potrebom za perfekcionizmom, ali ova Venera nudi i mogućnost spoznaje svega lepog što već imamo, samo je potrebno da zavirimo malo dublje.

Pred kraj dana jedan lep trigon nas čeka - Merkura sa Jupiterom, te je ovo jedan sjajan dan prepun uzbuđenja i s težnjom da oslobodi naše vidike stega i straha.

Ovan

POSAO

Nadređena osoba impresionirana vašim nedavnim trudom i obavljenim poslom mogla bi vam biti vredan saradnik. Ako ništa drugo, budite sigurni da će vas spomenuti kod drugih.

LJUBAV

U nekim trenucima činiće vam se kao da je sve moguće, a u drugim ćete samo hteti da pobegnete od svega što se događa.

ZDRAVLJE

Alkohol i obilne večere neće vam prijati.

Bik

POSAO

Moraćete malo da pripazite na svoj temperament kad je u pitanju posao. Određene osobe vam nisu baš drage, ali ste prisiljeni da radite s njima.

LJUBAV

Ako tražite ljubav, okrenite se druženjima s ljudima na nekim kreativnim radionicama ili raspravama. Tamo ćete najverovatnije naći ono što vam treba.

ZDRAVLJE

Šetnja po svežem vazduhu mogla bi vam biti od pomoći.

Blizanci

POSAO

Zbog umora nećete biti dovoljno koncentrisani na posao pa biste mogli napraviti neke greške koje će vam se prilično zameriti.

LJUBAV

Posvetite se sebi i svojim potrebama, a ostale pustite malo po strani. Trenutno vam je to najvažnije. Prava osoba će razumeti da je ovo samo privremeno.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

Rak

POSAO

Ne postižete željene rezultate, ali nemojte očajavati. Ovo je samo prolazno i već sutra ćete biti bolje.

LJUBAV

I dok će vam se neke ponude činiti predobre da biste ih odbili i dalje ćete morati učiniti nešto na sebi kako biste se mogli otvoriti za ljubav koja vas čeka.

ZDRAVLJE

Zbog umora vam opada imunitet.

PageBreak

Lav

POSAO

Čini se kako vama nikad ništa nije dovoljno dobro pa propuštate i neke izuzetne prilike radi vlastitih predrasuda. Takođe, morate da razmislite šte tražite od svojih seradnika.

LJUBAV

Iako ste u svom elementu, radite šte želite i osvajate veliki broj obožavaoca, ali neki događaji mogli bi da vas prisile da se malo primirite.

ZDRAVLJE

Čuvajte se povreda.

Devica

POSAO

Očekuju vas velike stvari, ali početak neće biti lak. Pre svega, moraćete da pokažete svu svoju strpljivost i smirenost.

LJUBAV

Neko od vaših prijatelja mogao bi vam davati znake da sa vama želi da popriča i podeli nešto posebno. Device koje će se više posvetiti ličnom životu ove nedelje će morati malo da zanemare posao.

ZDRAVLJE

Osećaćete se prilično dobro.

Vaga

POSAO

Komunikacija je ponovo na vašoj strani pa ćete sve poslovne probleme lako rešavati razgovorom. Čuvajte se samo preterano otvorenog razgovora.

LJUBAV

Pripadnici ovog znaka uživaće izuzetnu podršku svog partnera. Pokažite i vi dobru volju pa se radujte iskreno svemu što on učini za vas.

ZDRAVLJE

Problemi sa varenjem.

Škorpija

POSAO

Nemojte zaboraviti dobro da odradite svoj domaći zadatak kad su u pitanju poslovne ponude. Čekajte pravi trenutak.

LJUBAV

Kućne neprilike prilično će intenzivirati odnos s voljenom osobom. Moguće su veće svađe s članovima porodice. Moraćete vi biti taj koji će smirivati situaciju što ide prilično teško s vašim temperamentom.

ZDRAVLJE

Smanjite nervozu.

PageBreak

Strelac

POSAO

Na poslu ćete dobiti pohvalu i nagradu za sve što ste učinili do sad. Posebno su vam pozitivno naglašene saradnje s inostranstvom ili rad sa strancima.

LJUBAV

Bilo bi dobro kad biste odvojili dovoljno vremena za druženje s voljenim osobama. To ne znači spavanje u krevetu nego neki zajednički izlet, projekat ili slično.

ZDRAVLJE

Odlično se osećate.

Jarac

POSAO

Blistaćete na svim poljima, a nadređeni će u čudu klimati glavom otkud vam energija za sve što radite. Jedini problem mogao bi biti u saradnji sa kolegama.

LJUBAV

Ako ste u vezi, svi će primetiti poseban sjaj kad se nalazite uz partnera. Uopšte ćete blistati i energija kojom zračite privlačiće brojne poglede na vas. Ako ste sami, mogli biste iskoristiti svoj šarm i približiti se osobi koja vas zanima.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

Vodolija

POSAO

Neko ili nešto ne radi kako treba pa do vas dolaze nepotpune ili pogrešne informacije koje i vas vode na loše poslovne zaključke. Ovo se posebno odnosi na finansijska pitanja.

LJUBAV

Moguće su nesuglasice s voljenom osobom. Trenutno ste previše posvećeni poslu pa se vaš partner oseća zapostavljenim i nevoljenim.

ZDRAVLJE

Prijaće vam relaksacija.

Ribe

POSAO

I dalje niste zainteresovani za sradnju s drugima. Poslove obavljate samostalno što vam oduzima previše vremena. Možda biste ipak mogli da podelite barem deo tereta sa kolegama.

LJUBAV

Ako ste dugo zanemarivali svoje voljene i bliske ljude radi posla, ove nedelje bi vas određena situacije mogla dovesti do ponovnog razmišljanja o prioritetima u vašem životu.

ZDRAVLJE

Hranite se zdravije.

Izvor: Današnji dnevni horoskop