Dnevni horoskop obeležiće produktivni razgovori, pronalaženje rešenja i najboljeg puta da se neke želje ostvare. Iskoristite današnji dan da razgovarate o svim bitnim stvarima, kako na poslu tako i kod kuće, sigurni smo da ništa loše ne bi trebalo da čujete.

Drugi deo dana posvetite sebi i onima do kojih vam je stalo, bilo bi lepo izaći iz kuće, besciljno šetati i uživati sa osobama čija vam energija prija.

Ovan

POSAO

Nemojte dozvoliti da neko u vama raspiruje takmičarske strasti ili želju za nadmetanjem. Dobro razmislite da li je prednost na vašoj strani.

LJUBAV

Pred voljenom osobom pokušavate da delujete tajanstveno, ali ne uspevate da prikrijete svoje pravo raspoloženje ili emocije koje potiskujete u sebi. Potrebno vam je nečije razumevanje.

ZDRAVLJE

Pojačana napetost.

Bik

POSAO

Proveravate da li se neko poigrava sa vašim poverenjem ili je po sredi zajednički poslovni nesporazum. Nema potrebe da žalite za propuštenom prilikom.

LJUBAV

Stvari koje po vašem mišljenju izgledaju interesantno i dopadljivo, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja i ima drugačije stavove.

ZDRAVLJE

Više odmarajte.

Blizanci

POSAO

Ispunjeni ste optimističkim duhom i kreativnom energijom i zato na različita pitanja odgovarate samouvereno i duhovito. Polaskani ste nečijim komplimentima.

LJUBAV

Partner sa nestrpljenjem očekuje da mu posvetite svoju emotivnu pažnju. Slobodno uživajte u zajedničkim trenucima nežnosti i maštarenja.

ZDRAVLJE

Nema promena.

Rak

POSAO

Preterujete sa različitim zahtevima koje postavljate pred svoje saradnike. Očekuju vas negativni komentari ili nečije negodovanje. Nema potrebe da ulazite u konfikte.

LJUBAV

Nesporazumi koji vas prate u ljubavnom životu nisu beznačajni, ali ne predstavljaju ni temu koju treba uporno ponavljati. Nemojte dozvoliti da novi neporazumi kulminiraju.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

PageBreak


Lav

POSAO

Ukoliko vam je lakše da privremeno zaboravite na lične probleme, prihvatite nečiju ideju o saradnji. Dodatno angažovanje može da vas udalji od primarnih poslova.

LJUBAV

Nema potrebe da strahujete od istine ili da potiskujete svoje emotivne želje u društvu bliske osobe.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.

Devica

POSAO

Delujete netaktično pred okolinom i pričate više nego što je potrebno o svojim poslovnim ciljevima. Budite oprezniji u nepoznatom društvu.

LJUBAV

Donosite zaključak na osnovu subjektivnog utiska i uzalud razmišljate o susretu sa nekom osobom koja izgleda nije u vašem dometu.

ZDRAVLJE

Čuvajte se povrede.

Vaga

POSAO

Osećate potrebu da zavedete red u svojoj okolini, ali to činite na pretenciozan način ili u pogrešnom trenutku. Promenite svoje ponašanje.

LJUBAV

Smeta vam osećaj monotonije koja se nazire u odnosu sa voljenom osobom i utisak da ste zapostavljeni u njenim planovima.

ZDRAVLJE

Odlično se osećate.

Škorpija

POSAO

Stalo vam je da ostavite scenski utisak na okolinu i zato preuveličavate svoje sposobnosti u određenim situacijama. Ipak, neko sa simpatijama ocenjuje vaš stil.

LJUBAV

Bez obzira na svoj emotivni status i godine, prihvatite igru zavođenja ili nečiju poruku. Prijaće vam novi emotivni kontakti.

ZDRAVLJE

Prijaće vam relaksacija.

PageBreak

Strelac

POSAO

Delujete šarmantno i duhovito pred svojom okolinom. Smišljenom taktikom umete da privučete nečije interesovanje. Stalo vam je da izgledate kao perfekcionista.

LJUBAV

Potreban vam je trenutak inspiracije da pokrenete lavinu nečijih osećanja i da osetite intimnu sreću.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Jarac

POSAO

Bez obzira na nečiju velikodušnu ulogu ili obećanja, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Ne možete da utičete na niz različitih okolnosti na poslovnoj sceni.

LJUBAV

Nažalost, ni ljubavna dešavanja nisu po vašem ukusu ili meri. Partner vam jasno daje do znanja da ima svoje planove i odbija da sasluša vaše ideje.

ZDRAVLJE

Čuvajte se prehlade.

Vodolija

POSAO

Ukoliko se nalazite u neprijatnoj situaciji, nema potrebe da ponavljate poznatu priču ili da dajete ishitrena obećanja. Teško vam je da priznate svoj poraz.

LJUBAV

Izbegavajte situacije u kojima se osećate loše ili neka nepotrebna uzbuđenja. Nema razloga da se povlačite u svoj svet tišine ili da se odričete ličnog užitka.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Ribe

POSAO

Zabrinuti ste zbog nečijih reči i to sa dobrim povodom. Da biste sačuvali svoje poslovne interese, neophodno je da se poslužite malim lukavstvom. Budite promišljeni.

LJUBAV

U ljubavnom odnosu više vam smeta partnerova euforija koju prepoznajete u ponašanju, nego osećaj emotivne rezignacije i nesigurnost koji vas prati.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

Izvor: Današnji dnevni horoskop