Horoskop za vikend - astro prognoza od 26. do 29. jula 2019. godine!

Ovo je jedna od najsrećnijih i najpozitivnijih nedelja u godini, kaže astrolog Gregori Skot. Zato, ako ste u poslednje vreme prošli kroz neke teškoće, sada imate priliku da doživite nešto sjajno jer odnosi u kojima su sada planete stvaraju želje za zabavom, entuzijazam, radost, spontanost i gotovo da nema negativnosti.

U petak Mesec u Biku u harmoničnom je odnosu, trigonu, sa Saturnom i Plutonom u Jarcu. Mesec je i u sekstilu s Neptunom u Ribama i Merkurom i Venerom u Raku. Petak je najbolji dan ove nedelje da se usredsredite na ostvarenje snova kada je reč o poslovnom životu, finansijama, dnevnoj rutini i fizičkom zdravlju, ali i da shvatite koji su vaši snovi i želje kad je posredi ljubavniživot i kako ga uopšte zamišljate, ističe astrolog.

Zato, ako ste, na primer, sigurni da sa nekim želite provesti ostatak života, petak je pravi dan za predlaganje zajedničkog života, braka i sl. "To je dobar dan da "zacementirate" stvari, kaže astrolog.

U subotu Mesec prelazi u Blizance, a Venera u Lava. Mesec je u sekstilu sa Suncem u Lavu i Kironom u Ovnu. Ovo je najbolji dan u nedelji za proslave i zabave, kao i za ljubav i romantiku, a ujedno jedan od najboljih dana ove godine da osećamo ljubav, povežemo se sa ljudima na divan način, da se osećamo sjajno u sopstvenoj koži.

G. Skot ističe kako jedino treba upozoriti na opasnost od povratka nekog bivšeg u vaš život i da se morate podsetiti zašto ste sa tom osobom raskinuli jer subota svemu daje naročitu privlačnost, "blistavu harizmatičnost", a Sunce i Venera u Lavu stvaraju svojevrsnu ružičastu maglu ljubavi i užitka i sve se čini dobrim i u svemu ste skloni da vidite najpozitivnije i najromantičnije aspekte.

Savet za sve glasi: zabavite se, ali nemojte davati dugoročna obećanja koja ne možete ispuniti. Živite u trenutku, maksimalno uživajte, ali nemojte pokušati "uhvatiti" taj osećaj jer on je trenutan, strastven, naročito moćan i nije nešto što se može zadržati.

Sunce u nedelju je u trigonu sa Kironom u Ovnu, a Mesec u Blizancima u opoziciji sa Jupiterom u Strelcu i sekstilu sa Marsom u Lavu. Umesto da trčite unaokolo da biste došli do sreće, pokretanjem akcije i u interakciji sa spoljnim svetom, ustanovićete da su sreća i pozitivnost upravo tu gde jeste.

"Dobre se stvari događaju oko vas, stvari koje već jesu u vašem životu – to su pozitivne stvari na koje danas treba da se fokusirate." Takođe, osećate se osnaženo i usredsređeno na isceljenje unutrašnjegbola. Bilo kakva akcija koju preduzmete verovatno će imati pozitivan ishod, ali najbolje je da je ona u vezi sa stvarima koje se već odvijaju u vašem životu: odnosima, vezama... – umesto da otkrivate nova partnerstva, veze i mogućnosti.

Učinite najviše moguće od onog što već imate umesto da dodajete još toga na svoj tanjir, savetuje G. Skot. Pozabavite se i svakodnevnom rutinom, zdravljem i poslovnim životom kako biste ih poboljšali.

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Izvor: Sensa.hr