Dnevni horoskop najavljuje prilično težak aspekt.

Venera u Raku bavi se pitanjima porodice, ličnim stvarima, dok je RXSaturn u Jarcu i njegovo polje interesovanja su analize, istraživanje, strukture, a insistira na strpljenju!

Ova kombinacija uvodi nas u sferu depresije i tuge, osećaj razdvojenosti na talasnim dužinama sa partnerom, a onima koji su sami posebno teško pada ovaj period. Ipak, nije ništa večno, i ovo će proći, stoga ne očajavajte.

Ovan

POSAO

Važno je da se stvari završavaju na dobar način i bez novih sukoba. Iznenadite saradnike koji očekuju suprotan efekat.

LJUBAV

Ponekad treba isključiti razum. Postoji osoba koja vas izuzetno inspiriše i raduje. Nemojte sputavati svoja osećanja i emotivne želje.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

Bik

POSAO

Neko pokušava da vas navede na svoje poslovne interese, ali vi vešto izbegavate različite uticaje ili nametanje tuđe volje. Na kraju pokazaće se da vaša poslovna taktika donosi bolji uspeh.

LJUBAV

Ponovo prećutkujete važne detalje o nekim događajima pred svojim partnerom. Ne možete očekivati više od onoga što vam pripada.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Blizanci

POSAO

Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere. Ali, niste dovoljno ubedljivi kada odgovarate na nečija provokativna pitanja.

LJUBAV

Nema razloga da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvišnih pitanja.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Rak

POSAO

Nema razloga da očekujete značajnu podršku u svojoj okolini. Eventualni sukob sa jednom osobom može da preraste u pomalo neprijatnu situaciju ili određeni gubitak.

LJUBAV

Budite dovoljno promišljeni u svojim izjavama i uzdržite se od nekog poziranja ili teatralnog ponašanja pred voljenom osobom.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Lav

POSAO

Neko vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno očekuje vašu servilnost ili određenu protivuslugu. Nema potrebe da u vama prevladaju negativne emocije.

LJUBAV

Važno je da sačuvate zajedničko poverenje i naklonost u susretu sa voljenom osobom. Nepotrebno preuveličavate svoje sumnje.

ZDRAVLJE

Moguća prehlada.

Devica

POSAO

Postoji osoba koja vas podstiče na kreativne promene u izražavanju. Nema potrebe da oklevate pred novom prilikom već pokažite da u vama postoji dobra volja.

LJUBAV

Učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da uvećate svoje emotivno zadovoljstvo u odabranom društvu.

ZDRAVLJE

Stomačne tegobe.

PageBreak

Vaga

POSAO

Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje ponašanje ili poslovne zahteve, prihvatite određeni kompromis. Izbegavajte preteranu razmetljivost pred saradnicima.

LJUBAV

Preosetljivo reagujete na razne sitnice. Postoje situacije koje partner doživljava na drugačiji način. Različito vidite svet oko sebe.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Škorpija

POSAO

Delujete duhovito i šarmantno. U prepoznatljivom maniru osvajate simpatije na različitim stranama ili u susretu sa poslovnim partnerima.

LJUBAV

Planirajte neka nova dešavanja koja mogu da zadovolje partnerova interesovanja. Vikend je pred vama i dolazi vam u najboljem trenutku da malo osvežite vašu vezu.

ZDRAVLJE

Odlično.

Strelac

POSAO

Neko vam daje do znanja da traba da prihvatite nova pravila u poslovnoj saradnji. Učinite poslovni ustupak i nemojte dozvoliti da vas neko kažnjava zbog različitih propusta.

LJUBAV

Partneru nedostaje samopouzdanje, a vama dobra volja. Ne želite da se upuštate u novu raspravu i da ponavljate poznatu priču.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

Jarac

POSAO

Delujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Morate da prihvatite različite reakcije i komentare.

LJUBAV

Važno je da učinite ono što osećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom.

ZDRAVLJE

Problemi sa zglobovima.

Vodolija

POSAO

Svesni ste svojih uticaja i mogućnosti, kao i ograničenja koja pred vas postavljaju određeni saradnici. Ako ne možete da ostvarite sve svoje namere, napravite listu prioriteta.

LJUBAV

Nema potrebe da izigravate emotivnu ravnodušnost ili da koristite nove izgovore u društvu voljene osobe. Budite iskreni pred svojim partnerom.

ZDRAVLJE

Prolazna nervoza.

Ribe

POSAO

Prepustite bliskim saradnicima da obave teži deo posla ili da zaštite zajedničke interese. Usporite svoj ubrzani ritam.

LJUBAV

Delujete raspoloženo za neku lagodniju zabavu. Partner spremno odgovara na vaš poziv i iskreno želi da vam ugodi.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Izvor: Današnji dnevni horoskop