Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MAJ 2019: Rak u zanosu, Ribe uznemirene

Dnevni horoskop najavljuje pojačanu intuiciju.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop će okarakterisati čak dva aspekta, kvadrat Merkura i Neptuna i sekstil Venere i Neptuna.

Merkur aktivira um i praktičnost, dok Neptun podstiče našu intuiciju. Ona će najbolje funcionisati i biti pravilno shvaćena ukoliko su nam i telo i um odmorni, tek tada moći ćemo da se fokusiramo na ono šta nam poručuje unutrašnji glas.

S druge strane, sekstil nas uvodi u polje čulnog, u svet lepog. Počastite sebe nekim lepim poklonom ili odlaksom u pozorište, muzej, izložbu. Uživajte u prizorima koje stvara život.

Ovan

POSAO

Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su vaša procena i način delovanja od zajedničkog interesa. Prihvatite različite mogućnosti poslovne edukacije ili usavršavanja.

LJUBAV

Emotivna nota koju osećate vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Bik

POSAO

Mnoge situacije na poslovnoj sceni deluju vrlo izazovno, ali istovremeno i poučno. Upotrebite svoju blic inteligenciju i poslovnu energičnost kako biste ostvarili najbolje rezultate. Ponekad treba reagovati na osnovu prvog impulsa.

LJUBAV

Ne želite da vas neko sputava u izražavanju osećanja, ali svima je potreban emotivni kompas. Uskladite svoje želje i potrebe sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

Blizanci

POSAO

Imate pozitivan stav i optimističku viziju u pogledu rešavanja poslovnih dilema. Važno je da ostanete u pozitivnom okruženju jer svaki podsticaj u vama pokreće kreativnu energiju i želju za dokazivanjem.

LJUBAV

Emotivne slutnje mogu da vas navedu na pogrešan zaključak. Bolje je da postavite direktna pitanja svom partneru, nego da pretpostavljate (ne)moguće odgovore.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.

Povezane vesti

Rak

POSAO

Pokušavate da prilagodite svoju okolinu i njihove zahteve u pravcu koji vama najviše odgovora. Sve je moguće, pod uslovom da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu. Važna je taktika koju koristite u susretu sa saradnicima.

LJUBAV

Novi emotivni izazovi mogu lako da vas poremete. Previše zanosa i premalo razuma ponekad donose novi problem.

ZDRAVLJE

Loša cirkulacija.

Lav

POSAO

Ne volite da vam neko postavlja različite uslove i da utiče na vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja. Nema razloga da ulazite u nove konfliktne situacije.

LJUBAV

Osećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se poveravate pred osobom koja vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov.

ZDRAVLJE

Dobro.

Devica

POSAO

Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da sa reči pređete na dela i prokažite na ličnom primeru šta sve očekujete od svojih saradnika.

LJUBAV

Neko vas dovodi u neprijatnu situaciju i osećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rešenje. Želite da ugodite osobi do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE

Više se odmarajte.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije