Dnevni horoskop obećava jedan energetski dobro "potkovan" dan, kada su sva vaša čula u stanju pripravnosti, te sve što budete radili danas ispratićete uz veliku strast i predanost.

Iskoristite ovu energiju za stvari koje od vas očekuju više angažovanja nego inače, jer ćete biti osnaženi energijom koja je prava injekcija vitalnosti.

Ovan

POSAO

Na poslovnom planu stižu nove promene, ali vi pratite samo svoj instinkt. Slušajte samo sebe i ne očekujte podršku od osoba rođenih u znaku Ovna.

LJUBAV

Na ljubavnom planu ste svojeglavi i preanalitični. Opustite se jer nemate razloga da se opterećujete činjenicama koje ne možete da promenite.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Bik

POSAO

Previše je prostakluka u vašem radnom okruženju. Potrudite se da izdržite sve to i da budete spremni da okrenete glavu.

LJUBAV

Na ljubavnom planu stara ljubav će pokušati da obnovi kontakt, ali motivi neće biti ljubavnog karaktera. Ako možete, kulturno zaobiđite to.

ZDRAVLJE

Mogući su problemi sa pritiskom.

Blizanci

POSAO

Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove u poslovnoj saradnji. Važno je da sačuvate svoje interese i dobar odnos sa okolinom.

LJUBAV

Osećaj emotivne bliskosti u vama podstiče pozitivno raspoloženje i kreativnu energiju. Dobro je da se orijentišete prema onoj lepšoj strani stvarnosti.

ZDRAVLJE

Loša cirkulacija.

Rak

POSAO

Spremni ste na nove izazove pa ćete se maksimalno za njih pripremiti. Sve dok vas niko ne sputava, osećate pravo blagostanje.

LJUBAV

Veoma ste lepi i privlačni i sebi i drugima i osećate se nekako slobodno. Partner vas obožava, a ako ste slobodni, bićete na meti posmatrača.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Lav

POSAO

Novom poslovnom planu ste spremni da idete u susret. Stari kontakti će pokušati da dopru do vas. Želite da konačno vidite pravo stanje svih prethodnih napora.

LJUBAV

Voljena osoba vam je verna, ali pomalo gubi strpljenje. Ne slušajte nijednu osobu rođenu u znaku Vage za savet, naročito ne ljubavni.

ZDRAVLJE

Problemi sa disajnim putevima.

Devica

POSAO

Moguć je dobitak, pa se nemojte u napred brinuti jer možete doneti pogrešan zaključak. Rasprave vam neće nikakvu korist doneti. Imajte malo strpljenja.

LJUBAV

Preveliki broj prebrzih misli vas veoma zbunjuje. Vaš partner očekuje više posvećenosti. Slobodne Device će biti spremne na akciju.

ZDRAVLJE

Odlično.

PageBreak

Vaga

POSAO

Spremni ste na izazov. Situacija na poslovnom planu, koliko da vas nervira, se poboljšava. To je zato što ste se izborili da se dokažete. Odlučite da okrenete novi list.

LJUBAV

Zasigurno osećate novi upliv energije koji vas navodi na novi okršaj. Nova ljubavna ponuda vas koleba, a stara ljubav vas isprobava.

ZDRAVLJE

Više se odmarajte.

Škorpija

POSAO

Ne donosite nikakve odluke. Sačekajte da čujete prvo novosti od kolega sa posla. Iako ste puni energije, deluje vam da vas non stop neko blokira.

LJUBAV

Rešili ste sreću da potražite sami. To uopšte nije loša odluka za Škorpije za ovaj vikend. Zauzete Škorpije će biti veoma pažljivi i kreativni.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Strelac

POSAO

Brinete se za posao pa vam je potrebno da se konsultujete sa nekim. Poslušajte starije kolege i potrudite se da napravite realan plan za nastavak karijere.

LJUBAV

Slobodni Strelci su posebno šarmantni pa će osvajati više osoba odjednom. Potrudite se da ne otkrivate previše.

ZDRAVLJE

Osećate se iscrpljeno.

Jarac

POSAO

Daćete od sebe maksimum, ali nećete moći da prestanete da se nervirate. Svaka reč vam deluje isuviše krupno. Tražite bar zahvalnost za vaš trud.

LJUBAV

Partner vas posmatra sa divljenjem. Slobodni Jarčevi su spremni da pokažu sebe u najboljem svetlu i da osvoje naklonost osobe koja im se već duži period dopada.

ZDRAVLJE

Skloni ste prehladi.

Vodolija

POSAO

Spremni ste na kompromis i diplomatsko rešenje. Međutim, sve ide previše sporo za vas. Puni ste energije i ne dozvoljavate da vas niko guši.

LJUBAV

Partner vam se čini neverovatno privlačan. Ako ste slobodni, imaćete uspeha u osvajanju kao nikada do sad, srećno za vikend.

ZDRAVLJE

Bolovi u zgobovima.

Ribe

POSAO

Provešćete dosta vremena u planiranju. Zainteresovani ste za razne ponude, ali morate da sačekate još neko vreme.

LJUBAV

Privlači vas energija jednog Lava, ali vas ne privlači ono što ta osoba nudi. Spremni ste na izazov, ali i na nove igre i to po vašim pravilima.

ZDRAVLJE

Odlično.

Izvor: Današnji dnevni horoskop