Gledano u celosti, ovo je zabavna nedelja sa brojnim pozitivnim doživljajima, kaže astrolog Gregori Skot. Šta nas očekuje na njenom kraju? U petak je Mesec u Vodoliji i u trigonu sa Merkurom u Blizancima, a kvadratu sa Venerom u Biku i inkonjunkciji sa Marsom u Raku. Razmišljanje i ideje, tetošenje, briga o nekome i isceljenje puno su važniji od izražavanja sebe na fizičkom nivou.

Zainteresovani ste za pomaganje drugima da dođu do intelektualne jasnoće i razumevanja, do kojih ste vi već došli. Možda ćete osetiti potrebu da negujete i iscelite nekog, da nekome pomognete savetom i deljenjem svog životnogiskustva; moguće je i da ćete osetiti poriv da nekoga zaštitite.

Ipak, budite oprezni s tim jer neki ljudi ne vole dobiti savet koji nisu tražili, upozorava astrolog. U petak možete doneti dobre odluke jer ste u stanju prepoznati da se drugima nešto događa i sve gledate sa apsolutnom jasnoćom pa stvari vidite upravo onakve kakve jesu.

Mesec je u subotu, 25. maja 2019. godine  i dalje u Vodoliji, pa je u sekstilu sa Jupiterom u Strelcu, harmonično povezujući razmišljanje i sreću. "Subota je sjajan dan za izlazak i zabavu sa prijateljima", kaže G. Scott. Dan je odličan i za odlazak u pustolovinu i istraživanje, za nove doživljaje kao i za sticanje novih veština i znanja.

U nedelju Mesec ulazi u Ribe i u sekstilu je sa Uranom u Biku, a u trigonu sa Marsom u Raku i kvadratu sa Suncem u Blizancima. Naglasak je na pogledu u dušu, isceljivanju, brizi o sebi. "Nedelja je tih, lični dan za razmišljanje i isceljivanje sebe, to je zaista savršena nedeljna vibracija. Sve je mirno, sve je tiho...

Idite u šetnju, počastite se nečim u čemu uživate, "pobegnite" u odličnu knjigu... – opustite se i uživajte u životu", ističe Skot. U nedelju ćete imati sjajan osećaj vlastite dobrobiti i odlično se osećate u svojoj koži, bićete zadovoljni onim što ste postigli tokom nedelje i znaćete da zaslužujete malo uživanja.

Tekst: Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Izvor: Sensa.hr