OVAN

POSAO

Danas ste spremni na izazov. Situaciju na poslovnom planu, koja vas je u pretekloj nedelji nervirala, odlučujete da totalno promenite.

LJUBAV

Zasigurno osećate novi upliv energije koji vas navodi na novi okršaj. Nova ljubavna ponuda vas koleba, a stara ljubav vas iritira.

ZDRAVLJE

Više se odmarajte.

BIK

POSAO

Danas je moguć dobitak, pa se nemojte unapred brinuti jer možete doneti pogrešan zaključak. Rasprave vam danas neće nikakvu korist doneti.

LJUBAV

Na ljubavnom planu preveliki broj prebrzih misli vas dekoncentriše. Slobodni Bikovi će danas biti spremni na akciju.

ZDRAVLJE

Odlično.

BLIZANCI

POSAO

Novom poslovnom planu ste spremni da idete u susret. Stari kontakti će pokušati da dopru do vas. Želite da konačno vidite pravo stanje svih predhodnih napora.

LJUBAV

Ljubav vam je verna, ali po malo gubi strpljenje. Ne slušajte nijednu osobu rođenu u znaku Vage danas za savet.

ZDRAVLJE

Problemi sa disajnim putevima.

RAK

POSAO

Spremni ste na nove izazove, pa ćete se maksimalno za njih pripremiti. Sve dok vas niko ne sputava, osećate pravo blagostanje.

LJUBAV

Danas ste jako lepi i sebi i drugima i osećate se slobodno. Partner vas obožava dok slobodni Rakovi danas mogu biti na meti posmatrača.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

LAV

POSAO

Danas ste velikodušni i prema tome nemojte biti sumnjičavi. Izbegavajte osobe rođene u znaku Škorpije. Prijaće vam osobe u znaku Blizanaca.

LJUBAV

Slobodni Lavovi će danas osećati još veću potrebu za zajedništvo, ali na konkretnom planu radite premalo. Zauzeti Lavovi će uživati u toplini doma.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.

DEVICA

POSAO

Previše je prostodušnosti za vas bilo u predhodnom periodu, pa do kraja dana ćete biti spremni da okrenete glavu.

LJUBAV

Na ljubavnom planu stara ljubav će pokušati da obnovi kontakt, ali motivi neće biti ljubavnog karaktera. Izbegavajte sve mutne radnje!

ZDRAVLJE

Mogući su problemi sa pritiskom.

PageBreak

VAGA

POSAO

Na poslovnom planu nove prilike i nove promene, ali slušajte samo sebe. Ne očekujte podršku od osoba rođenih u znacima Ribe i Blizanci.

LJUBAV

Na ljubavnom planu ste svojeglavi i preanalitični. Opustite se danas jer nemate razloga da se opterećujete činjenicama koje ne možete da promenite.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

ŠKORPIJA

POSAO

Danas dajete od sebe maksimum, ali ne možete da prestanete da se nervirate. Svaka reč vam deluje isuviše krupna. Danas tražite bar zahvalnost za vaš trud.

LJUBAV

Partner vas posmatra sa divljenjem. Slobodne Škorpije su danas spremne da pokažu sebe u najboljem svetlu i da osvoje naklonost osobe koja im se već duži period dopada.

ZDRAVLJE

Skloni ste prehladi.

STRELAC

POSAO

Spremni ste na kompromis i diplomatsko rešenje. Međutim, sve ide previše sporo za vas. Danas ste puni energije i ne dozvoljavate da vas niko guši.

LJUBAV

Danas vam je partner neverovatno privlačan iskoristite to i dajte mu do znanja koliko vam znači. Ako ste slobodni, danas ćete osvajati.

ZDRAVLJE

Bolovi u zgobovima.

JARAC

POSAO

Ceo dan vam je jedan veliki plan. Zainteresovani ste za ponude, ali morate da sačekate još neko vreme. Danas dobro razmislite pre nego što bilo šta novo uradite.

LJUBAV

Privlači vas energija znaka Lava i Ovna, ali vas ne privlači ono što ta osoba nudi. Spremni ste na izazov, ali i na nove igre po vašim pravilima.

ZDRAVLJE

Odlično.

VODOLIJA

POSAO

Danas ne donosite nikakve odluke. Sačekajte da čujete prvo novosti od kolega sa posla. Iako ste puni energije, deluje vam da vas non stop neko blokira.

LJUBAV

Rešili ste sreću da potražite sami. Zauzete Vodolije će danas biti veoma pažljive i kreativne i mogu da očekuju lep dan.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

RIBE

POSAO

Brinete se za posao pa vam je potrebno da se konsultujete sa nekim. Poslušajte od svakog po nešto pa napravite novi plan.

LJUBAV

Slobodne Ribe su danas posebno šarmantne pa će osvajati više osoba odjednom. Potrudite se da ne kažete previše.

ZDRAVLJE

Osećate se iscrpljeno.

Izvor: Današnji dnevni horoskop