OVAN

POSAO

Susret ili razgovor sa jednom osobom deluje vrlo poučno i zato prihvatite ideju o poslovnoj saradnji. Slobodno prihvatite izazov na osnovu ličnog iskustva i posao koji donosi korist.

LJUBAV

Nema potrebe da se zbog onih malih nesporazuma suprotstavljate voljenoj osobi. Ljubavni dijalog donosi i novu radost koja će vas inspirisati.

ZDRAVLJE

Problemi sa zglobovima.

BIK

POSAO

Očekuju vas neke naporne obaveze. Na žalost, okolina kao da nije od velike koristi u onome što radite. Pokušavate da ostvarite poslovni dogovor sa komplikovanom osobom.

LJUBAV

Ponekad je teško napraviti dobar izbor i podvući jasnu granicu između glasa razuma i uzavrelih emocija, ali nemojte povrediti nečija osećanja.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

BLIZANCI

POSAO

Imate dobar plan, ali postoje iznenadne situacije koje vas ometaju da ostvarite sve svoje poslovne namere. Ne treba da se opterećujete nečijom pričom.

LJUBAV

Potrebno vam je nečije prisustvo i pažnja kako biste se ponovo sjajno osećali. Samo osoba koja vam je emotivno bliska ume da vas oraspoloži na pravi način.

ZDRAVLJE

Problemi sa urinarnim putevima.

RAK

POSAO

Podstičite kod sebe komunikativnost i pozitivno raspoloženje. Važno je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike. Zamolite nekog za određenu uslugu koja će vas poštedeti napora.

LJUBAV

Nekim svojim postupcima kao da se nepotrebno udaljavate od voljene osobe. Ne treba da postavljate uslove ili neka suvišna pitanja koja obično izazivaju osećaj nelagodnost.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

LAV

POSAO

Postoje izvesni problemi u poslovnom dijalogu. Situacija koja za vas predstavlja jednostavno rešenje nekom deluje kao komplikovana procedura. Prihvatite dobar kompromis.

LJUBAV

Trenutno možda suviše očekujete od nečijih obećanja. Ponekad stvari izgledaju drugačije nego što ih neko opisuje ili pokušava da predstavi okolini.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

DEVICA

POSAO

Nečija priča po vašem mišljenju deluje pomalo neubedljivo i preuveličano, tako da se više oslanjate na ličnu procenu i sposobnosti. Izbegavajte ishitrene odluke u susretu sa saradnicima.

LJUBAV

Izgleda da veće značenje imaju neki detalji koje mudro prećutkujete, nego stvari koje saopštavate ljubavnom partneru. Raspoloženi ste za izlazak ili neku omiljenu zabavu.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

PageBreak

VAGA

POSAO

Poslovna situacija zahteva veću promišljenost. Konsultujte nečije mišljenje pre nego što donesete novu odluku. Možda vam nedostaje hrabrost.

LJUBAV

Izrazi pažnje i nežnosti deluju podsticajno na voljenu osobu. Podstičite kod sebe veću maštovitost i dobre namere. Sve postaje lakše i može da se ostvari kada imate dobru volju.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu.

ŠKORPIJA

POSAO

Zaneti ste novim idejama o poslovnoj saradnji. Potrebno je da se pravilno organizujete i nemojte zanemariti svoje redovne obaveze koje imate.

LJUBAV

Iako ste okupirani raličitim dešavanjima, odgovorite na poruku koju vam upućuje bliska osoba. Iznenadite svog partnera nekim neobičnim idejama, poklonom ili dodatnom pažnjom.

ZDRAVLJE

Više odmarajte.

STRELAC

POSAO

Obratite pažnju na različite detalje prilikim poslovnih susreta. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na određenom mestu i da povučete dobar potez.

LJUBAV

Uživajte u nečijem prisustvu i u emotivnoj pažnji koju dobijate. Sačuvajte ono što imate. Ne treba da se osvrćete u pogrešnom pravcu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

JARAC

POSAO

Delujete sumnjičavo kada analizirate situaciju na poslovnom planu i ne verujete previše u nečiju priču. U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost.

LJUBAV

Vaše raspoloženje može da se shvati na različite načine, ali partner kao da nema previše razumevanja za izgovore kojima pokušavate da se opravdate.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

VODOLIJA

POSAO

Stalo vam je da završite niz korisnih poslova i posebno da opravdate nečije poverenje. Dokažite saradnicima da posedujete kvalitete i da ste vrlo ozbiljni u svojim namerama.

LJUBAV

Imate utisak da možda nepravedno trpite zbog nečijeg ponašanja i spremni ste da promenite ono što vam se ne dopada u ljubavnom odnosu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

RIBE

POSAO

Možda neko remeti vaše planove i zato nemojte davati zvanična obećanja u društvu saradnika. Važno je da se pridržavate liste prioriteta.

LJUBAV

Važno je da postavite jasniju granicu između pristojnog ponašanja i emotivnog poverenja, kako biste izbegli moguće nesporazume. Prijaće vam zabava u društvu bliskih prijatelja.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

Izvor: Današnji dnevni horoskop