Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. APRIL 2019: Vaga se igra ljudima, slobodne Vodolije imaju veliku šansu

Dnevni horoskop najavljuje dosta snage i energije, koje samo treba da prigrabimo i da krenemo u akciju.

  Izvor: LepaiSrecna

Dnevni horoskop vas ohrabruje da danas radite na zahtevnijim stvarima, na onima koje već duže vremena odlažete, dan je dobar za ulaganje i donošenje važnih poslovnih odluka.

Odličan tajming i za komunikaciju, dogovore i pregovore, razgovore sa važnijim osobama u vašem poslovnom životu.

Što se tiče emocija i one će biti na dobrom nivou, moguće su kratkotrajne eksplozije, u vidu strasti, sitnih čarki i kratkotrajnih nesuglasica, ako to toga dođe pređite na neke opuštajuće aktivnosti i lepo provedite ostatak dana.

Ovan

POSAO

Važno je da ispoštujete osnovni protokol i zato nemojte činiti prekršaje koji mogu da vas kompromituju pred saradnicima. Postoji mogućnost da vam se pripiše veći deo krivace.

LJUBAV

Partner insistira na nekim zajedničkim promenama. Morate imati dovoljno mudrosti i razumevanja da pravalno prihvatite i one stvari koje nisu po vašoj volji.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

Bik

POSAO

Pokazaće se da su vaši potezi doveli do novih finansijskih mogućnosti. To će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze.

LJUBAV

Vaša potreba za sigurnošću biće jaka. Zato će mnogi pristajati i na kompromise u odnosu sa partnerom. Iskoristite današnji dan da dobro zasmejete partnera.

ZDRAVLJE

Osećaćete olakšanje i brže ćete se opuštati.

Povezane vesti

Blizanci

POSAO

Neće vam se raditi jer će vam nedostajati energije i motivacije. Ipak, ono što morate, odradite profesionalno ili pak odložite za neki drugi dan.

LJUBAV

Verovatno ćete se najbolje osećati zaštićeno u sopstvenoj kući uz partnera. Izlasci vas neće zanimati. Smislite kako da iznenadite partnera nekom dobrom prvoaprilskom šalom.

ZDRAVLJE

Ne preterujte sa slatkišima.

Rak

POSAO

Konačno ćete shavtiti u kom pravcu treba da razvijate karijeru. Morate biti veoma koncentrisani da biste ostvarili ciljeve.

LJUBAV

Činiće vam se da je ljubav daleko od vas čak i ako je partner pored vas. Ojačaće vaše čežnje i uspomene, ali budite hrabri.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Lav

POSAO

Bavićete se delom starog posla koji nije dovršen. Iako vam to zvuči naporno, naći ćete načina da u tome uživate.

LJUBAV

Nije lako priznati ili otkriti greške, ali pošteno je suočiti se sa njima. Razmislite o tome i postupite u skladu sa svojim srcem.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

Devica

POSAO

Ne sumnjajte u sebe. Ovo je samo prolazna faza kroz koju morate proći. Ispitivaćete vaše slabosti i suočavaćete se sa njima.

LJUBAV

Moglo bi doći do besmislenih nadmudrivanja oko dominacije u odnosu sa partnerom ili prijateljima. Suzdržite se od toga.

ZDRAVLJE

Moguća temperatura.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije