Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP ZA POČETAK PROLEĆA 2019: čuvajte se sukoba, stižu ljubavni i finansijski problemi

Horoskop za dane oko 21. marta 2019. godine napominje da nas očekuje sukob muške i ženske energije kao i moguća konfliktna atmosfera.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Horoskop za mart 2019. godine podseća nas da je ceo mesec vrlo specifičan.

Osim što počinje proleće, energetski vrlo snažno godišnje doba koje traži buđenje i pojačanu aktivnost, Merkur nas usporava do 28. marta. Uran je ušao u Bika (novi početak), a Saturn i Pluton već opasno koketiraju jedan sa drugim u znaku Jarca, suočavajući nas sa strahovima i onim što držimo ispod površine svesti.

Ali ima još nešto po čemu je ovaj mesec specifičan. Kretanje Venere u Vodoliji i Marsa u Biku sukobljavaju principe muške i ženske energije i mogu da stvore napetu i konfliktnu atmosferu u ljubavi, prijateljstvu, na finansijskom planu.

Povezane vesti

Venera u Vodoliji traži progres, reformu, razvoj, ne pristaje na kompromise koji joj ne idu u prilog. Pomaže nam da ostvarujemo planove kroz društvenu i poslovnu mrežu, kroz prijatelje, podršku drugih ljudi.

Mars u Biku s druge strane teži da zadrži stvari kakve jesu. On pruža snažan otpor promeni, ona ga čak i plaši ako nije pomno isplanirana i na neki način izvesna. Kad se nađemo pred nepoznatim ili izazovnim zauzimamo odbrambeni stav, ne prihvatamo, osećamo prijetnju. Ovaj Mars zna da bude vrlo nemilosrdan u isključivanju i odbacivanju svega što ugrožava sigurnost i stvoreni poredak.

Reč je o borbi koja zaista može da stvori i pojača neke antagonizme, a osim što bi to načelno mogli da budu ljubavni ili finansijski problemi, od toga šta će se uistinu događati, zavisi i njihov smeštaj, odnosno prolazak kroz vaš lični horoskop.

Ovo je konflikt između slobode i vezanosti, posesivnosti.

Između ideje i činjenice.

Između grupnog i pojedinačnog.

Između napretka i stajanja na mestu.

Između seksa i ljubavi.

Budite naročito oprezni u danima oko 21. marta: Venera u Vodoliji i Mars u Biku biće tada u najžešćem sukobu i doneće ljubavne i finansijske probleme

Kad govorimo o ljubavi, ove dve planete nikako ne sarađuju. Obe su tvrdoglave, inatljive, nerado sklapaju kompromise. Tako da u narednim danima može doći do sukoba u odnosima, a uzrok im mogu biti novac, ljubomora, prijatelji, nepoverenje, posesivnost, ograničenja, nepopustljivost i nespremnost na saradnju.

Venera u kvadratu s Marsom nekad može doneti i sklonost traženju užitaka u avanturi, flertu, u neverstvu. Kao da želimo da se osvetimo, dokažemo, pokažemo, ne razmišljajući o tome šta time radimo, šta time poručujemo sebi, odnosno drugoj strani.

Možda jedna strana hoće, druga neće, pa ova koja hoće ne odustaje od namere da pokori neuhvatljivog. A što više upiremo, to druga strana više beži.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije