LJUBAVNI PAKAO DONOSI TUGU I RAZOČARENJA: Horoskop najavljuje opasan aspekt Venere, evo koga čeka najveće iskušenje

Horoskop za opasan aspekt Venera kvadrat Neptun!

Shutterstock

Svi ljubavni odnosi mogu biti na velikim iskušenjima kad Venera, vladarka ljubavi, lepote i uživanja uđe u kvadrat sa Neptunom, u rano jutro 14. jula 2022. godine, najavljuje horoskop za jul.

Ovaj nezgodni aspekt izaziva, pre svega, unutrašnje lomove, počinjemo da sumnjamo u sebe, ljubav prema nama samima, a onda i u to koliko volimo druge. Ako se prepustimo ovim dilemama, uskoro će početi da nam pada samopouzdanje, a onda stižu i razna razočarenja.

Astrolozi najavljuju da ne treba brzo podleći opasnostima ovog aspekta. Kažu da je baš Neptun taj koji razara lepu sliku onama, a izazovan aspekt sa Venerom je pravo vreme da se posvetite njenom poboljšanju. Moda, nega lepote, rad na svojim profilima na društvenim mrežama - sve to može biti dobar način da pregrmite period slabog samopoštovanja koji će proći.

Ne skrivajte svoju seksualnost, pokažite se, ulepšajte se, a - što je najvažnije - podsetite se koliko volite sebe. Budite iskreni prema svojim bližnjima ako se osetite nevoljeno, ali ne dozvolite da padate u ulogu žrtve i samoizolacije.

Neptun je opasan, on može iskriviti i vaše viđenje drugih ljudi. Zato nemojte žuriti da nekog osudite ili izgrdite. Radite na toleranciji, ali nemojte ni idealizovati partnera. Iskrivljenje može ići na dve strane - druga vodi u ljubavno "slepilo" zbog kojeg tuđe greške ne vidimo ili ih prebrzo opraštamo.

Najveće iskušenje čeka one kojima Venera u Raku donese ljubav iz prošlosti. Biće tu mnogo sete, lepih priča, pa i toplih pogleda. Da li je zaista pravi čas da obnovite nekad prekinutu vezu? Najbolje je da sačekate nekoliko dana dok ne prođe ovaj aspekt, pa da tada - bez ružičastih naočara, još jednom proverite svoje i partnerove emocije!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Izvor: Lepa&Srećna