KOJI JE NAJREĐI ZNAK ZODIJAKA? U ovom periodu se rađa najmanje ljudi, a osobina koja ih krasi je VOĐSTVO

Da li vi pripadate ovom znaku zodijaka?

Shutterstock

Astrološka istraživanja tvrde da je Devica najčešći znak horoskopa, ali koji je najređi? Studije pokazuju da je najmanje ljudi rođeno oko Nove godine i Božića, a taj period obuhvata znak Jarac i samim tim spada i u najređi znak zodijaka.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su odlični prijatelji, ali ih karakteriše i tvrdoglavost. Osobe u znaku Jarca je lako prepoznati, iako se nekada ponašaju veoma superiorno, ali ne zamerite im to je odbrambeni mehanizam njihovog karaktera. Kada ih naljutite znaju biti veoma preki i strogi, ne vole rasprave i svađe, pa vam neće biti dobri sagovornici.

Budući da su Jarčevi veoma hladni i ozbiljni, to doprinosi njihovoj odgovornosti u poslu i karijeri. Jarčevi su glavni i prvi znak zodijaka, rođeni su lideri, voma su velikodušni i nesebični. Predstavljaju zemljani element zodijaka, što znači da su veoma prizemni - stoje sa obe noge na zemlji. Verni su prijatelji, jasno govore ono što žele i šta očekuju od drugih.

Veoma su pouzdani, i kao partneri, i kao prijatelji, ali i u emotivnom odnosu. Njihova priroda se nikako ne slaže sa Blizancima, Vagama i Vodolijama, pa bi emotivni odnos sa ovim znakovima trebalo da izbegavaju.

Izvor: Lepa&Srećna