Mnogi astrolozi su iščekivali 23. mart kada je Pluton izašao iz Jarca u najzad ušao u znak Vodolije. To se poslednji put dogodilo pre više od 200 godina, od 1777. do 1797. godine, u vremenu velikih revolucija, zato astrolozi očekuju preokrete do 2044. godine, kada će ova "patuljasta" planeta da napusti Vodoliju.

Naredne dve decenije astrolozi najavljuju promene kontrole i moći, doćiće do velikih životnih promena. 

Pluton, čije ime potiče od imena rimskog boga podzemnog sveta vezuje sa konačni kraj, smrt i ponovo rođenje, a Uran vladajuća planeta Vodolije ima plahu, naglu i ponekad agresivnu prirodu, ali on takođe Vodolijama daje vizionarske kvalitete.

Zbog ovog spoja doćiće do velikih promena i transformacija, a astrolozi posebno upozoravaju da će biti otkrivene i najmračnije tajne. Ostvarenje velikih mogućnosti koje zauvek menjanju život.

 Pluton je ušao u Vodoliju posle 225 godina
Shutterstock  

Ovaj tranzit se dešava jednom u životu jer je Plutonu potrebno preko 280 godina da se vrati u jedan znak, pa je sasvim sigurno da će Pluton u Vodoliji uticati na svakoga od nas. Niko neće ostati imun na ovaj moćan uticaj, mnogi će promeniti karijeru, mesto stanovanja, bračnog partnera...

Tekst: Lepa&Srećna