Mnogi se žale da im je 2022. godina bila teška, a od 2023. godine se očekuje bar malo olakšanja.Astrolozi kažu da bi godina Zeca morala doneti više smirenja i blagostanja od godine Tigra. Ruski astrolog Mihail Levin najavljuje koji će biti opasni periodi tokom ove godine kad valja biti posebno oprezan.

Po njegovim rečima, prošlu godinu je energija dvojke ispunjavala brojnim kontradiktornostima. To se posebno manifestovalo u drugom mesecu 2022. godine, kad je započela globalna kriza. Tokom ove godine, trojka će donositi više ravnoteže.

Problemi neće prestati preko noći. Sukobi će se nastaviti u brojnim aspektima života, ali će se polako ublažavati do polovine godine. Na jesen se možemo nadati još dužim mirnijim periodima. Astrolog Levin kaže da nam je decembar prošle godine bio veoma opasan.

kalendar.jpg
Shutterstock  

"Saturn je bio u kvadratu s Uranom i otuda ogromne količine negativnosti", objašnjav on. U februaru ove godine počinje sekstil Neptuna i Plutona - aspekt koji ima umirujući efekat.

Međutim, i dalje se očekuje nekoliko perioda u kojima su moguće velike opasnosti. Levin kaže da tada ne treba planirati velike događaje. U pitanju je šest kratkih, ali važnih faza nepovoljnog astrološkog rasporeda:

  • od 15. do 20. marta
  • od 19. do 22. maja
  • od 24. do 28. juna
  • od 7. do 10. oktobra
  • od 10. do 13 novembra i
  • od 17. do 23. decembra.

Sa stanovišta globalnih događaja, ova godina će biti lakša nego prethodna. "Kriza se neće završiti pre 2025. godine, ali će ući u stabilnu fazu. Neće baš svi biti srećni, to prosto nije moguće. Biće napetosti, ali ipak nas čeka stabilan mir", tvrdi poznati Rus.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE

Tekst: Lepa&Srećna