Ove 2021. godine zvezdana sreća će biti fokusirana na "vodonoše", odnosno ljude rođene u zodijačkom znaku Vodolije - jedanaestom znaku horoskopa koji vlada od 21. januara do 19. februara, a odgovoran je za prijateljstva i međuljudske odnose. Po prirodi je fiksni, muški, vazdušni, intelektualno spiritualan znak. Njegov glavni moto je: Ja znam.

Još u decembru 2020. godine Jupiter  i  Saturn - planetarni vladari širenja i strukture - zbližili su se više nego ikad za poslednjih 400 godina i sad su zajedno u znaku Vodolije. Od 1802. godine to se dešavalo samo u zemljanim znakovima, čineći naše inovacije utemeljenijim i materijalnim. Ali, sada kada je u Vodoliji, vazdušnom znaku, samo nebo bi moglo da bude granica za sledeći talas otkrića.

"Filozofski Jupiter otvara nam um, a Saturn otvara mogućnosti da se naše misli ostvare u postupcima. I nošeni na krilima oslobođene Vodolije, vetrovi revolucije beže", piše AstroTwins o ovom retkom tranzitu.

Sad kad su i Saturn i Jupiter postavljeni u vašem znaku, znaku Vodolije, vaša maštovita, avanturistička strana mogla bi da se aktivira kao nikada pre. Velike promene i nove životne mogućnosti vam se približavaju.

Nalazite se u početnom bloku dosad nepoznatog poglavlja, Vodolije, zato se javlja uzbuđenje kojem niko ne može da odoli. Ovo je godina od izuzetne važnosti za vas, kako u ljubavi, tako i na ličnom polju, ali i u poslu. Pozvani ste na veliku promenu, shvatićete da po starom više ne ide. Ta lična promena donosi velike uvide, a samim time će se menjati i vaši odnosi. Neki ljudi će otići iz vašeg života jer nisu više dobri za vas.

Pustite ih, bez zameranja i spremno prihvatite ljude koji ulaze u vaš lični prostor jer će odigrati veliku ulogu u vašoj transformaciji. Dakle, ove godine odlučujete kuda, s kim i kako dalje. Ako ste u vezi ili braku koji su stabilni, osećanja mogu još da rastu i razvijaju se zajedno s vama. Loši odnosi se ruše i neodrživi su. Samci mogu upoznati osobu koja će im promeniti život. Srećno, Vodolije!

Izvor: 24.sata