Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Astro

REČENICA "VOLIM TE" JE MOĆNA KAO UNIVERZUM: ovi horoskopski znaci je izgovaraju teže od svih drugih

Izvor: Shutterstock

Volim te. Jednostavna i kratka rečenica, ali tako moćna. Ne možemo svi da je lako izgovorimo, a svi želimo da je čujemo. U nastavku proverite kojim horoskopskim znakovima najteže silazi s usana.

1. Blizanci

Ovom znaku treba puno vremena da se prepusti novoj vezi, a pogotovo da otvoreno i nesputano izražava svoje osećaje. Vrlo su znatiželjni i često se prepuste razmišljanjima o tome da li postoji za njih neko bolji i zato teže ulaze u ozbiljne veze.

Blizanci izgovaraju “volim te” tek kada shvate koliko im osoba zapravo znači i shvate da su im u potpunosti predani.

2. Devica

Pripadnici ovog znaka u sebi nose urođenu potrebu da sve bude savršeno, uključujući i vezu. Device su perfekcionisti i stalno preispituju svoje osećaje.

Ako osete da nešto ne valja u ljubavnom odnosu, suzdržaće se od izjavljivanja ljubavi dok sve ne bude onako kako one misle da treba da bude.

3. Škorpija

Škorpioni ne vole promene i preferiraju duge veze. Za njih vredi pravilo da uz partnera ostaju u dobru i u zlu.

Međutim, iako su predani ljubavnom odnosu od samog početka, izgovoriće “volim te” tek kada budu 100 posto sigurni da je veza ozbiljna i čvrsta jer ne žele pre vremena pokazati ranjivost ili biti povređeni.

4. Vodolija

Pripadnicima ovog znaka treba puno prostora i slobode u vezi. Često preferiraju netradicionalne veze i retko izjavljuju ljubav jer smatraju da će tako stvoriti obaveze na koje nisu spremni.

Svoju slobodu su spremni da žrtvuju samo za osobu koja će im dopustiti da budu ono što jesu. Tek se tada emotivno potpuno otvaraju, u potpunosti predaju vezi i izgovaraju “volim te”.

Izvor: Zadovoljna

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije